Ute av mørket
Utstyr
  • Nikon Coolpix P5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger109
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535100} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Siri Elisabeth J.
Hei.
Liker alt som skjer i det urolige sort hvitt feltet, spennende! Ser ut som en hånd griper fatt i skulderen til skikkelsen. Tror jeg ville hatt en lysere ramme, litt vanskelig å se hvor bildet slutter nå. Men et spennende bilde er det okk som.
Hilsen Siri.
Avsluttet .
Ser han ut...eller inn? Et ubestemmelig utrykk som gjør det verd å betrakte, posituren underbygger tittelen fint, samt lys og speiling/skygge og det utenfor gjorde dette til noe mer....kan ikke komme på noen kritiske innvendinger mot dette for meg flotte bildet.

mvh Ulv
Ivan H.
Bildet er i og for seg spennende i og med at vi ser en skygge i en døråpning. Bevegelse gjør det hele diffust og kanskje kan gi en liten fryktfølelse/uro hos betrakter.

Tittelen "ute av mørket" er jeg noe usikker på. Det må vel bety at personen er på vei ut og inn i den lyse bakgrunnen. Men det er noe der jeg ikke helt får til å stemme, og det er pga den måten jeg ser bildet på. For meg ser det ut som personen står og støtter seg inn til veggen, med beina i kors. Hver gang jeg har vært innom bildet, har jeg sett det. Får lite fryk av mørket.

Med en annen positur på mennesket, kunne bildet truffet meg på et annet plan. Jeg ender opp med å ikke helt få tak på dette bildet.

Ivan
Erik K.
Takk for tilbakemeldingene.

Siri Elisabeth jeg har bevist ungått en ramme her, ville ha et stort mørke. derfor ingen ramme.

Ivan jeg forstår din usikkerhet/innvending. Personen uttrykker ro, trygghet med stillingen han står i. Derfor er tittelen "ute av mørket" valgt, og ikke "ut av mørket". Tror Ulv har oppfattet det slik tanken min var.
Men bildet hadde muligens klart seg bedre uten tittel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu