Motlys
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeAgfa S/H dias
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eyvind T. F.

Jeg likte dette. Det er sikkert ting å si på komposisjonen, men stemningen/toningen gjør at jeg blir sittende å se på det.

Manipulasjon?
morgan s.

Vakkert bilde. Hadde det ikke vært for sentrums-krysning av hovedmotiv og horisont kunne det vært god veggpryd.

Manipulasjon??

mvh morgan

Trine H.

Åååååh jaaaaaaaaaaa. Me like! Dette ser bare såå øde og creepy ut. Skyggen som bare kommer krypende mot deg...grøss! Men like vel vakkert. Jada - så er jeg også veldig facinert av trær. Nesten sykelig, så dette kunne jeg hatt på veggen. Good work!

Manipulasjon???
Robert F.

Vel, jeg har kallt det manipulasjon på grunn av fargen jeg har lagt til. Såkallt ''Duetone
mode'' i Adobe Photoshop.
Lars-Anders M.

Dette er fint bruk av Adobe Photoshop. Men vad har det for betydelse vad man bruk for å komme dei. Jeg mener att det er bilden i seg selv som vi ser og antingen liker erller missliker. Hvordan den har blitt til er ikke så avgjørande.
Carsten A.

Ganske fint bilde. Enig med LAM, bildet må vurderes slik det vises, ikke på grunnlag av produksjonsprosessen. Ellers ligger bruk av duotone ikke så langt fra toning, noe ingen faller på å kalle manipulasjon.
MVH CA
Stephan Z.

Det bør innføres et begrep som beskriver moderat fotomanipulasjon! Men dette er jo et fint bilde, og skyggen gjør veldig mye. Fint photoshoparbeid, akkurat slik jeg synes det gjør seg best. Brillefint!
Paal A.

Å kalle dette bildet manipulert er misbruk av manipulasjonsbegrepet. Når verken innhold eller elementer er forndret er bildet særdeles umanipulert.
Fint Blde.
Erland P.

Jeg er meget enige med alle de andre et meget dejligt billede, hvor man føres med skyggen ind i billedet holdes fast der, og, ja så sidder man bare der og ser på et skønt billede,gennemført og flot.
Vis mere af denne slags.
En Dansk fotoven
Erland
Avsluttet .

Jeg er helt enig med dig Erland !


Mange flotte fotohilsner :
http://www.rene.asmussen.as
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu