Inn i heisen
Fra fotografiets dag 2011 på Preus Fotomuseum i Horten.
Bildet inngår i albumet Preus Museum - Preus museum er det nasjonale museet for fotografi i Norge. Museet ble opprettet i 1995, da Staten kjøpte samlingene til det private Preus Fotomuseum. Den norske stat er eier av museet. Preus museum flyttet i mai 2001 inn i Magasin A på idylliske Karljohansvern i Horten, en times kjøring fra Oslo. Museets innredningen er tegnet av arkitekt Sverre Fehn. Samlingene består av fotografier, andre former for bilder, kameraer og annet teknisk utstyr som belyser fotografiets utvikling. Billedsamlingen har bred representasjon av den internasjonale fotohistorien. Preus museum har et fagbibliotek av internasjonal standard. Marinemuseet ligger i etasjene under Preus museum. Bygget, som tidligere var proviantlager for Den norske marinen, er fra 1860-tallet og ble tilpasset museumsformål i 2001 av arkitekt Sverre Fehn. Det er i dag Nasjonale Festningsverk som eier bygningen. Kilde: http://no.wikipedia.org/wiki/Preus_museum

Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_553893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hjalmar E.

Nå vet ikke jeg om heisen går opp til himmelen eller rett i kjellerern, men med en liten engel med på reisen er det vel lov til å håpe på det beste :)
Venche J.

Godt sett og fanget, Nina.
Venche.
Grete F.

Ai ai, dette var spennende! Veldig bra fanget og jobbet med!
Grete
Nina C. K.

Takk for kommentarer, Hjalmar, Venche og Grete. Jeg ble så fascinert av den elegante utformingen av heisen med stor takhøyde og flott belysning inne i heisstolen og de automatiske dørene i børstet stål som ustanselig gikk opp og igjen mens folk strømmet ut og inn av heisen. Bildet er tatt i øyehøyde. Senere på dagen satte jeg meg ned på golvet og fortsatte forsøkene på å fange et magiske øyeblikk mens teksten Preus Museum på dørene var synlige, men det var ikke lett å få til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu