Båt i Tønsberg havn
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-11-07 18:47:39
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikkor 35mm 1.8
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lotte J.
Har bare to ord å legge igjen om bildet: Nydelig og magisk! Vh, Lotte
Ove B.
Fantastisk bilde!!

Men er noen farge"klatter" i vannet der som forsyrrer litt...

Ellers, så er det helt knall! :)
Trond O.
Fantastisk fanget, den klarheten og den speilingen i vannet er jo bare helt enorm! Fargetonene og lyset sitter rett på der det skal synes jeg. Absolutt noe å hvile øynene på.

Av småpirk for min egen nytelse så kunne jeg tenkt meg noe mindre lys i bakgrunnen fra lampene, de blir ganske skarpe og dominerende. Blikket mitt dras mot de.

Den lille gummibåten på siden kunne kanskje vært helt med uten kutt? Og kunne kanskje klart meg uten grenene iforgrunnen i høyre nedre hjørne. Men bildet står utrolig fint slik som det er nå også. Kjempeflott! Mvh. Trond.

Olav Bjarte K.
Hei! Vanskelig lystemperatur er her gjort 100% spiselig, uten sjenerende stikk. Bildet beskriver nattero, samtidig som lyset skaper et utrolig liv.
Det eneste jeg har lyst til å pirke på er linserefleksen i vannet. Uten å ha faglig dekning for Nikons eminente optikk tror jeg klarheten i bildet blir båret fram av at du har valgt et objektiv med fast brennvidde. Kanskje.

Mye magi her...

Vennlig hilsen.
Øyvind A.
Speilingen i det stille vannet er fin. Og fargetonene er lekre. Men her stopper det også for min del. Det blir for mange uromomenter som forstyrrer, og komposisjonen oppleves som rotete og lite helstøpt. De utbrent høylysene oppe til venstre blir dessuten veldig dominerende. Alt i alt tror jeg du kunne fått mer ut av dette ved å jobbe mer med innfallsvinkel og utsnitt. Kanskje kunne det vært bedre å gå tettere på.
Anniken G.
Veldig flott bilde! Jeg ville kanskje ha prøvd et kutt enten på høyre side sånn at gummibåten forsvinner, eller venstre side inntil pålen. Det tror jeg kan gi mer ro til bildet.
Håkon D.
Fin ro i dette bildet. Det blir kanskje litt vel mye lys til venstre. Speilinga i vannet er flott, og god farge. Linserefleksen plager meg ikke, tvert om.
Avsluttet .
magisk og vakkert!
Jan Magnus F.
Så flott med så mange kommentarer! Hyggelig at noen syntes bildet var bra.
Jeg har selv sansen for fargene og lyset i bildet. Jeg er imidlertid litt usikker på komposisjonen, som Øyvind skriver om. Jeg har selvfølgelig prøvd meg frem med forskjellige beskjærte utgaver. Jeg kan forsøke å få lagt ut flere versjoner der jeg prøver det dere foreslår. Noen liker linserefleksen, andre ikke - jeg kommer nok til å klone den bort. Skal også prøve å dempe lyset fra havna noe, slik at det ikke stjeler så mye oppmerksomhet, som Trond var inne på.
Avsluttet .
jeg liker fargetonene i dette bildet, og klarheten og den flotte speilingen. Det er en fin stemning over bildet, men jeg er enig i at det kunne være gjort noe med komposisjonen. Det er sikkert bare å sette seg ned og prøve seg frem med ulike beskjæringer. Men ellers et bilde som umiddelbart fanger oppmerksomheten for min del.
Kirsten H.
Et nydelig bilde med veldig fin stemning. Komposisjonen er litt rotete på høyre side. Jeg tror bildet kunne tåle et kraftig kutt her slik at gummibåten forsvinner.
Mvh Kirsten
Jan Magnus F.
Takk for kommentarer Kirsten og Crister! Jeg har lagt ut en beskåret versjon hvor gummibåten er helt borte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu