I wonder....
Utstyr
  • Canon Eos 5
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T400 CN
  • ja
  • AnnetUnder lyktestolpe om natten. Eksperimenterer med ny blitz....
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
morgan s.

Vhow! Flott portrett, med gode gråtoner som strekker seg over hele skalaen. Litt annet utrykk, enn det som er vanlig. Pluss for naturlig og avslappet modell. Hvis det er noe å utsette, så er det et eller annet med øynene som ikke helt stemmer. Vet ikke helt om det er lysglimtet, eller manglende skarphet. Men uansett er det bare en bagatell. Nok en gang: Flott portrett.

mvh morgan
morgan s.

Vhow! Flott portrett, med gode gråtoner som strekker seg over hele skalaen. Litt annet utrykk, enn det som er vanlig. Pluss for naturlig og avslappet modell. Hvis det er noe å utsette, så er det et eller annet med øynene som ikke helt stemmer. Vet ikke helt om det er lysglimtet, eller manglende skarphet. Men uansett er det bare en bagatell. Nok en gang: Flott portrett.

mvh morgan
Mats N.

Bra bild, kunde stå sej gott även utan titeln..;-)
Ang. din fråga, K, i anslutning til ''Ung glede'', kan jag säga att denna bild har god svärta som ''flyter ihop'' med bakgrunden till f.no.
Så mycket att det kunde vara en ide´med en tunn ram. Inte nödvändigt tycker jag, andra kanske ville ha det slikt...?
MVH/Mats N.
morgan s.

Oops! Stygg uvane det der å bruke Back knappen etter å ha lagt inn komentar.

mvh morgan
Kinehw h.

MS; Så lenge kommentaren er så positiv som din så kan du få bruke back-knappen så mye du vil for min del!! he he :)
Mats; tar du en titt på siste kommentaren min på Ung glede?
Mvh Kine
Carsten A.

Som vist syns jeg hodet flyter vel mye sammen med bakgrunnen, en bakgrunn med bare litt lysere toner hadde løst det. Problemet med bildets avgrensing er nevnt av andre.
MVH CA
Kinehw h.

I og med at du skriver ''som vist'' så skjønner jeg at du har fått med deg at på min skjerm er det et klart skille mellom hodet og bakgrunnen!! Presentasjon av bilder på skjerm er et problem. Tips og råd om innhold og presentasjon mottas med takk! :)
Mvh Kine
Perra M.

Mycket stiligt porträtt på en söt tjej. Bra att du lämnat kvar så pass mycket tomrum i överkant samt att du fått till några trevliga diagonaler och linjer med flätorna och rocken.
Carsten A.

Kinehw: ''Som vist'', ''som presentert'' eller ''slik du har valgt å vise det'', det blir det samme. Jeg hadde faktisk tatt bildet inn i Photoshop før jeg skrev min forrige kommentar, som forsåvidt fastholdes. Nei, jeg har aldeles ikke ''fått med meg'' at din skjerm er annerledes enn min. Tvertimot har jeg ''fått med meg'' at målinger i Photoshop, gjort før jeg skrev min kommentar, (altså uavhengig av skjermkalibrering) viser at det er svært liten differanse mellom de mørke partiene av hodet og bakgrunnen, på noen punkter (modellens venstre side) for liten til å ha noen visuell betydning. Det vedblir dermed å være min oppfatning at ''hodet flyter vel mye sammen med bakgrunnen''. Det er altså objektivt sett et skille, kall det gjerne klart, men det er etter min mening for svakt.

Men bildet er fint komponert, det kunne jeg gjerne sagt med en gang.
MVH CA
Avsluttet .

Nesebor er ikke så veldig interessant! Har hun nettop malt taket? Også i de klærne,da!
Fine toner, men .....
Dag N.

Litt for mye øyenvipper og nesebor for min smak også. Poserningsvarning....
Torbjørn V.

Kine: Jeg likte dette bildet. Det er flott komponert og et spennende ansikt. Men det er nok litt for mye nesebor etter min smak også!
Hva slags eksperimenter gjorde du med blitsen?
:-)
Kinehw h.

Takk for kommentarer!
Kanskje litt mye nesebor - enig. Men jeg liker øyenvippene!! Synd at jeg ikke klarer å presentere bildet slik at hodet ikke flyter sammen med bakgrunnen (noe det ikke gjør på min skjerm).

TH; How did you guess?? Det ble skikkelig bra skal jeg si deg....he he
CA; nøyer meg med å beklage at du har feiltolket min tidligere kommentar!
TB; ikke noe mer spennennde enn at jeg tester den ut litt...

Mvh Kine
Torbjørn V.

Jeg bare lurte...
:-)
Carsten A.

Kinehw: Det er vel en rett så merkelig påstand at jeg har ''feiltolket'' noen av dine kommentarer. Det er passe drøyt, om jeg skal si min ærlige mening.
MVH CA
Kinehw h.

Carsten Arnholm:
Du skriver i din kommentar nr 2 at du ''aldeles ikke har fått med deg'' at min skjerm er annerledes enn din. At du på denne måten prøver å motbevise noe som i fra min side var ment som et kompliment, ja det er jo etter mitt syn litt merkelig!!? Jeg har ikke tid til å forfatte noe langt svar nå, men dette er jo helt klart en missforståelse; og det beklager jeg! Men måten du skriver din kommentar på gir meg en følelse av at du av en eller annen uforståelig grunn er blitt fornærmet av noe jeg har skrevet!? Det er på dette grunnlag jeg har kommet frem til at du helt klart må ha feiltolket kommentarene mine over!

Håper vi nå har fått ordnet opp i dette! Jeg er en snill person, og mine tanker var aldri i nærheten av å ønske å fornærme deg....

Ha en videre fin dag!
Mvh Kine
Carsten A.

Kinehw: Jeg aksepterer selvsagt dette. Når du skriver ''skjønner jeg at du har fått med deg at på min skjerm er det et klart skille mellom'' er imidlertid formuleringen desverre ganske egnet til noe annet enn det du tydeligvis har ment, nemlig at jeg ikke hadde vært helt oppegående da jeg skrev mitt første innlegg.
MVH CA
Kinehw h.

He he he, så da var det altså bare en liten misforståelse....det var godt! Fint å få slikt ut av verden! Håper du fremdeles ønsker å kommentere bildene mine, det setter jeg nemlig veldig stor pris på!
Mvh Kine
Carsten A.

Takk for det, og det vil fortsette - på godt og vondt!
MVH CA
Johan G.

Jeg har problemer med å skjønne at å ta bildet inn i photoshop å gjøre noen målinger kan vise at det er lite forskjell mellom hode og bakgrunn. Når jeg scanner mine bilder har jeg ingen slik måling jeg opererer med, bare mitt blanke øye. Og det fungerer jo som alt annet ømtåelig, variabelt.
Mats N.

Ang. bakgrund som flyter ihop med motivet : Jag ser en tydlig skillnad mellan modellens huvud och bakgrund, men till höger (från ögat och nedåt) där är det ''natta''(=svart) hele vägen..:-)
Fortfarande en bra bild, och jag fattar inte riktigt vad det är för fel med näsan, alla bilder tagna i slik vinkel visar ju näsan på det sättet, och jag har inte sett att någon anmärkt på det...
MVH/Mats N.
Kinehw h.

Nei Johan, jeg skjønner heller ikke helt det der måle-greiene! Jeg vet jo at man kan måle verdiene, men det jeg ikke skjønner er at når jeg ser klare skiller mellom hodet og bakgrunnen på min skjerm; hvorfor blir det da feil likevel??? Hvilke målinger kan jeg gjøre for at bildet skal bli ''korrekt''? Vanskelige greier dette her, men men.....
Mats; det er godt at det er noen som ser bildet slik det skal være!! Takk for støtten.....
Mvh Kine
Johan G.

Uansett (vet det begynner å bli en stund siden dette bildet ble kommentert): jeg liker bildet. Det jeg personlig liker her er den kraftige definisjonen halsens konturer har. Dette er jo forskjellig fra kvinne til kvinne, men det har i det minste kommet frem her. Haken sitter på toppen og, -det er bare fint.

Men om det er så umåtelig uvanlig og spennende vet jeg ikke. Endog, det er visuelt bra og derfor for meg et bra foto. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu