Dörer i Torshov
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-11-22 07:24:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-11-22 07:24:59
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-11-22 07:25:36
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2011-11-22 15:01:13
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2011-11-22 17:11:41
    Versjon #6
Utstyr
  • Sony
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561588} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bjarte W.

Fin serie i S/V av portaler og inngangspartier. Mange fine linjer og detaljer, og da likte jeg best linjene i v3. Jeg ville foretrukket om dette var symmetrisk, altså kuttet lit i høyre kant, men det erel en smakssak. Virker som om v1 er litt skjev, men mulig jeg blir lurt her.
- Bjarte
Kirsten H.

God morgen, Carsten.
Ja, her har du hatt litt av hvert å holde på med. Fine arkitekturbilder som ved snå grep kan bli enda bedre. Originalen mangler kontrast, jeg ville også klonet bort de halve skiltene på veggen i forgrunnen. v2 og v3 tåler også mer kontrast. Prøv å få det sorte til å se sort ut. V3 er min favoritt, et harmonisk bilde som viser en arkitektur typisk for nybarokk/historisme. V4 er nok det mest interessante motivet ford den inneholder mer spenning med de to dørene og en felles trapp. Jeg lurer på hva som skjuler seg på baksiden av dørene og vinduet.

Jeg håper ikke du oppfatter alt dette som negativt, det er ment som konstruktiv kritikk for at du skal bli enda bedre som fotograf.

Mvh Kirsten
Carsten W.

Takk fot tilbakemeldinger, Bjarte og Kirsten!
Kirsten: Jeg oppfatter kritikk aldri som negativ. Den hjelper meg jo.
Men med kontrasterne i V1 opplevde jeg noe merkelig: Jeg prövde a forbedre kontraster og bildet ble verre. Kan ikke beskrive hva det var. Bildet ble ikke darlig, nei, men forandret virkning.
Nar jeg skruet opp kontraster ble forgrunnen dominerende, med lav kontraster falt blikket gjennom porten pa döra. Merkelig...;)

Ha en fin dag!
Solvår B.

Enig med Bjarte og Kirsten. V3 er min favoritt.
: ) Solvår
Harald N.

Fin serie med grundig vurdering av Bjarte og Kristin, dei har nok gode argument, men eg synes det duse uttrykket i orginalen er vakkert.

mvh Harald
Morten L.

Flott serie som er fra Torshov. Syns det er bra at folk fremhever steder og holder seg innenfor rammene der. Det krever ekstra fokus-. Flott
Stein Adler B.

Tiltalende "Dør-serie", Carsten ! Her kommer svart/hvitt-uttryket virkelig til sin rett. Fine variasjoner i utvalget av dører, der min favoritt absolutt er versjon # 2 :"Nordkapp". Gateskilt og navnet "Nordkapp" på fasaden gir en ekstra (grafisk) dimensjon som styrker billedopplevelsen.
Bra jobbet !
Mvh Stein
Lisbeth S.

Flott serie fra Torshov, mange fine innganger der, liker godt svhv tonene og kompene, vanskelig å favorisere her.
mvh Lisbeth
Avsluttet .

Fin serie og fine gråtoner..vil ikke velge!
hilsen
Tove
Trygve B.

Må støtte meg til Kirsten. V 3 er veldig bra. Det var et bilde som jeg likte godt. Harmonisk og vakkert. Mvh Trygve
Elisabeth M.

Fin og kreativ serie:) Går for Kirstens forslag i versjon 6.. med fin dybde:)
vh/Elisabeth
Bjarte W.

Hei igjen Carsten. Jeg ser utmerket godt hva du mener med at forgrunnen ble dominerende. v6 ble veldig skarp og fin - utmerket jobb av Kirsten, men blikket glir ikke like lett gjennom porten. Nå er jo utsnittet i v6 noe mindre, som også vil øke inntrykket av skarphet, og gjøre det vanskeligere å sammenligne med v1. Klarer ikke helt å lande på den ene eller den andre...men artig å følge med på dialogen c",)
- Bjarte
Roar K.

Selvfølgelig må V3 bli favoritten her. Med buer og døras form i god samstemning.
Ser du bruker i Torshov. Det vanlige er på Torshov. Kjenner ikke igjen alt her, men navnet Nordkappgata kjenner jeg og da er du litt i grenseland hva Torshov gjelder, kanskje mer i området Søndre Åsen. Men det flyter lett i hverandre.
At du har brukt svarthvit her gir litt mer nostalgi for en som for mer enn 50 år siden tråkket sine barne og ungsomsko i disse distriktene.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu