Chicago gjennom netting
Bildet inngår i albumet Chicago -
Utstyr
  • Canon EOS 30
  • Sigma 15 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eirik B.

Oi... spennende bruk av fish-eye. Anderledes! Gjerdet får en dramatisk effekt og det er akkurat som om skyskraperne bøyer seg over byen.

Tommelen opp herfra!

Skal man prøve å sete fingeren på forbedringspotensialer også, så må mitt forslag være å prøve å unngå eller redigere bort endene på gjerdet slik de ser ut til å vises i øvre høyre og venstre hjørne. Men det er småpirk som sikkert ikke alle er enig med meg i en gang.

Mvh
Eirik Bøe

Lars-Anders M.

Helt enig i det med gjerdet. Bra kommentar. Stå på.
mvh
LAM
Jostein G.

Hei ! Jeg syntes endene på gjerdet tross alt viser at det er mulig å komme til enden av gjerdet eller klyve over det. Jeg aner en symbolikk i dette bildet. Mennesker fanget i storbyens nett.... Jeg kan også oppfatte alle rutene i nettet som brikker. I storbyen fungerer alle mennesker som små brikker...
Selv om bildet er i svart hvit og stålet i gjerdet er kaldt, så velger jeg likevel å se dette som et positivt bilde av Chicago for bakom gjerdet ser man travle opptatte brikker som bygger og hamrer i berger...skapende og virkende for å forbedre og utvikle byen.
Avsluttet .

Stilig bilde, Lars-Anders! :-)
Heidi N.

Digger USA-bildene din, også dette!
Kreativt og stilig!
Heidi
Lars-Anders M.

Takk for fine kommentarer. Og speciellt til deg Jostein
mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu