Anderledes blåmeisbilde.
En serie med anderledes blåmeisbilder. Slik kan de påtreffes letende etter mat i skogen. Jeg vet ...de er uklare, men fikk uimotståelig lyst å poste serien likevel.
Åpner perspektivet litt litt ut fra hagemeisbildene og sitte på kvistbildene...uten å fornærme de bildene og fotografene da. Viser litt mangfoldet av muligheter mener jeg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-12 05:33:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-12 05:35:04
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-01-12 06:05:03
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2012-01-12 06:05:41
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2012-01-12 06:18:22
    Versjon #6
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568408} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein G.

V3 og orginalen ble den samme ved en feiltagelse.
Avsluttet .

Fint Blåmeisbilde men det virker ikke helt skarpt
Duer flink med naturbilder Jostein
Jostein G.

Ja de ble uskarpe. Legger dem ut for å illustrere en noe litt uvanlig setting av meisebilder. Mulighetene er mange på en måte. ok.
Odd E. k.
+1
Meisebildene som vises her inne på dotten er ofte tatt fra kvisten eller foringsplassen, da er bilde planlagt og skarpheten vil unne sitte. Her har du fanget de ute i felten, der de jakter på mat, leike og det å kunne beskytte seg.Fin serie du viser, der kvaliteten er dårlig men ok som en dokumentasjon. Liker også utsnittene!

Mvh

Odd E.
GEIR MAGNE S.

Hei, det er jo ikke på noen måte umulig å få slike bilder skarpe selv i felt uten camo osv. ser du har brukt 1/100 sek og 400 mm brennvidde.. det blir for sakte lukketid, du burde ivertfall kunne doble isoen fra 800 til 1600.( et tips kan være å bruke monopod) bilder av stillesittende fugler bør jo til en viss grad være skarpe. komposisjons messig kunne du beveget deg litt til siden så det gule strået ikke ble så dominerende i bildet. ellers er det jo flott med bilder der man viser en del av miljøet rundt. er trur at med bere skarphet og litt justering av posisjonen som du fotograferte fra kunne dette bli riktig bra! helsing Geir M.
Tove H.

Liker disse i sitt naturlige miljø, er blitt ganske lei av fugl på kvist på foringsplass. Med bedre kvalitet hadde dette blitt veldig bra.

Tove)
Leidulf K.

Hei Jostein.

Forstår hva hensikten med bildene er og som dokumentasjon fungerer det greit. Men jeg er enig med Geir Magne her, du har muligheter for å gjøre dette bedre.
Lukketiden er for lang og du kan bli mer bevisst på hva som kommer med i bilderammen.

Enig i at det finnes mange muligheter, det er viktig å tenke litt bredt.

MVH,
Leidulf.
Rune H.

Det er ikke ofte en nybegynner som meg tenker dette kunne jeg og fått til, men det var det første som slo meg når jeg såg disse bildene.
Liv F. D.

Her var det uuuuuendelig mye gress og strå da! For meg ser det ut som du har skutt med kamera uten mål og mening, men så ooobs, kom det plutselig med noen blåmeiser liksom. Tror jeg ville forsøkt meg med noen andre instillinger her for å få fuglene litt mer i fokus.
Jeg hadde drøyd med å legge ut disse bildene om du forstår?? Tror du kan mye bedre enn dette!


mv
Liv ")
Jostein G.

Takker for kommentarer:-) Ja her har innstillingene ikke vært etter forholdene. Sånn er det når man er nybegynner med avansert utstyr som holder godt på hemlighetene.
Likevel det er noe med at de er anderledes. Her er de på næringsøk i en lav liten einerbusk som prøver å overleve blant myrgras og røslyng. Litt anderledes enn i hagen hvor de søker etter fuglebrettet. koser meg over at bildene engasjerer.
Mest av alt er det vel min personlige noe tragiske historie, om gleden over å ha tatt disse blåmeisbildene, som brast da jeg kom hjem og så hvordan de var uskarpe og fulle av ville strå. Ja ja sånn kan det gå he he :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu