Stolt hegre
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-14 20:33:21
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-14 20:34:21
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-01-14 20:35:32
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2012-01-14 20:39:12
    Versjon #5
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Helge H.

Hei

Flott fanget situasjon med fisken i nebbet. V4 er et mektig bilde. Dessverre så mangler det litt på det tekniske, men bortsett fra det flott gjort...

HH
Bjarte W.

V4 for meg også, men mangler littegrann på skarpheten. Litt usikker på valget av den høye ISOen. Likte hanekammen i v1 og dansen i v3 også.

- Bjarte
Jostein G.

Takker. Jeg valgte ISO 8000 fordi jeg har problemer med å oppnå skarphet med denne linsa, når det ikke er tilnærmet sol. Var l overskyet. Han Tor Inge Oldervik, sa at disse kameraene tåler høy ISO, så da prøver jeg det samt høy bildekvalitet. Sikkert andre hemligheter som ligger i kameraet, men uansett så er den noe krevende denne linsa når det ikke er sol. Andre har og nevnt det, sameligningsvis. Det går nå fremmover syntes jeg. Ok :-)
Du er grundig og sjekker ISO...det er imponerende Bjarte :-)
Tor Inge O.

Flott fanget serie av hegren. Vers.2 ble uskarp sikkert fordi den rister byttet sitt veldig kjapt Siste bilde i serien ble også bra skarpt..Det er jo utrolig at det ikke ble støy av betydning ved sååå høy iso, det beviser jo kvaliteten på kameraet i så måte .Jeg pleier sjelden å ha behov for å gå høyere opp på Isoen enn 1600 og det funker bra på mitt D700. På bildene du la ut av storskarven i dag ble det veldig mye støy, har du croppet det mye?.
mvh
Tor Inge
Jostein G.

Hei Tor Inge. Nei, nesten ikke corpet de skarvebildene. Tror det er for dårlig lys der. I tillegg har jeg skarpet de fleste der med Lightroom. En som nevnte at jeg måtte få kalibrert kamera til linsa.
Men på fotovideo sa de at det bare var å plugge å playe med den linsa. Så også at det var noen innstillinger på menyen hvis linsa ikke har CPU....Går litt over hodet på meg dette. Finner nok ut mer etter hvert. Hvis du ser på det stærbildet mitt, så er det corpet ganske mye og det er tatt håndholdt med samme linsa...men der er det altså sollys ! :-) Er det litt dårlig lys, så syntes jeg linsa krangler mer enn nødvendig, men som sagt...finner nok mer ut av det. Tror kanskje jeg kunne trengt en linse til 40-50tusen, men det er ikke aktuelt he he. Det skal visst vær en veldig god bildebrikke på denne D 7000 ja. Ok. Takker :-)
Avsluttet .

Herlig situasjon du har fanget her. Syns bildene ble bra med tanke på iso verdien. Originalen og v4 blir mine favoritter.

mvh Øyvind
Avsluttet .

Jeg foretrakk orginalen.
Synes den er skarp og fin og artig med fisken i nebbet.
Selv våger jeg meg sjelden over 1000 ISO, men jeg er sikkert en skikkelig pyse.
Vet du hvordan man går frem for å få kalibrert kamera og linse?
Per N.

Hei Jostein , nå har jeg gitt deg "pepper" !! , men nå synes jeg du er inne på " noe "
Flott fanget av Hegra som har ordna seg frokost , husker ikke helt sikkert , men mener at fisken som den har i nebbet ble kalt for Ålekvabbe her på Østfoldkysten .
Dette synes jeg er et bra foto ifra deg .
Stå på videre .
mvh Per
Jostein G.

Hei Ketil !
Når det gjelder den kalibreringa, ble jeg fortalt at jeg sender linsa og kamerahuset til Fotovideo. Men ettersom jeg er havnet på kommentatortoppen her har jeg fått et snev av megalomani og gigantomani, så jeg tror forsyne meg at jeg fikser det selv i en håndvending på kjøkkenet ha ha
Ja ja spøk til side. Takker for omtanken . . . jeg oppfattet det sånn. Jeg kjøpte forresten kameraet hos fotovideo i sommer, men linsa fikk jeg tilsendt ifra en kar i Stavanger. Den Fotovideobutikken er en utrolig bra butikk . . . men det vet du helt sikker, jeg bare nevner det likevel. En god ting kan ikke sies for ofte :-)
Takker for kommentarene :-)
Avsluttet .

Meget bra bilde av Hegre Jostein
Morsomt at den har fangst i munnen
Fint lys og utsnitt
Jostein G.

Tor Inge Oldervik for å presisere. De nærmeste skarvebildene er ikke corpet mye. Du spurte om det lenger oppe i tråden.

Takker for kommentarene på hegrebildene:-) De er tatt nokså bedagelig ifra bilvinduet. Bilen er god å bruke som kamuflasje på hegren her i Karmsundet, da den aksepterer biler og båter...
Hanne B.

hei,flott bilde!
Hanne B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu