Sommerdag - Rondvassbu i Rondane
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-18 21:17:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-08-19 21:33:31
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lars-Anders M.

Ok bilde. Men savner noe som kunde høje inntrykket. Staffage!
Steinulf L.

Vakkert fjelllandskap.
Fred S.

Du har sannelig fått farge på gråsteinsura ! Rondane er jo nettopp det, i alle fall i tinderaden opp til høyre, men her var det farger nok. Muligens litt mye, ser himmelen din har en del støy som kanskje kommer av litt mye saturation, men absolutt pent.
vh freds
Reidun G.

Pent med fin dybde, fjellene synes jeg virker litt lyse - men så har jeg ikke vært der :-)
Reidun
Bjørn H.

Hei .. fint bilde med bra dybde innover .. Litt støy i himmelen ja .. ellers lurer jeg på om det er litt for mye bruk av kontrast eller sharpning .. , eller ??

Bjørn
Siri Elisabeth J.

Hei!

Fint bilde. Det minner meg om at jeg må se å komme meg opp i fjellheimen før høstfargene forsvinner!! Liker veldig godt måten du har fått frem den røde hytta på. Det gjør mye av bildet. Kanskje det er litt for mye kontrast? Den hvite steinrøysa ved det minste vannet ville jeg blendet ned litt (evt. dempet det i ps....).

Mvh Siri
Mehrzad G.

Flott og velkomponert bilde !

mvh Mehrzad
Marianne M.

Hei Helene.
Det ser nesten ut som et maleri dette her....
Flott og mektig natur!God komposisjon,men det virker litt kornete...
Vennlig hilsen Marianne
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde fra Rondane! Ser du er en dyktig fotograf! Mange flotte bilder du har! mvh Inger-Lise
Helene E.

Tusen takk for kommentarer, og råd angående PS ! Skal se om jeg legger ut en versjon til. Jeg ser en del av det som er påpekt her.

Fred: Rondane er mere enn ''gråstein'' selv om det er en del av det da. Det finnes frodige områder også selv om artsrikdommen ikke er så stor. Området der dette bildet er tatt er blant annet et frodig område, Illmanndalen, Langglupdalen osv. Men dersom man kommer opp i høyden blir det mye stein.
Hilsen Helene
Birna R.

pent men ikke særlig spennende. gode landskapsbilder i solskinn er problematisk for noen og enhver. teknisk halter det mye (støy, skanningen?), og komposisjonen formelig skriker etter forbedring. prøv f.eks. å ta vekk 35% øverst, så ser du fort at himmelen ikke *må* være med - snarere tvertimot.

du får bonuspoeng for høydeformatet og forsøk på linjeføring inn i bildet, mot setra.
Fred S.

Du har selvsagt rett i det, Helene. Har bare et barndomsminne fra en tur til toppen av Storronden som gjør at jeg forbinder Rondane med mye grått.
vh freds
Helene E.

Da er det på tide at du tar deg en tur til Rondane igjen, Fred !!! Fantastisk flott fjellområde - muligheter både for toppturer og turer i dalene.
Er det på Storronden du var, ja så er jo det en stor ''steinrøys'' - helt vanlig når en kommer såpass høyt opp og frostsprenging av berggrunnen er aktiv.
Men ta deg en tur inn der igjen !!!
Helene
Inger Anne Maritsdotter V.

Flotte farger;vakkert landskap,fin komposisjon.
Mvh Inger Anne
Elisabeth W.

Fint bilde - tenkniske kommentarer og forbedringsforslag har du fått en god del av allerede. Kanskje skal jeg akkurat til dette stedet på jentefjelltur i september, det spørs om ikke jeg må sørge for plass i sekken til kamera også.

-- Elisabeth
Helene E.

Elisabeth, du må ikke finne på å legge igjen fotoapparatet hjemme dersom du skal til Rondane. Motivene står i kø - syns nå jeg da. Har oppholdt meg og fotografert i disse fjellstrøk i alle år, men går aldri tom for motiv. Så, plass i sekken til fotoutstyr må du nok sørge for Elisabeth.
Helene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu