Vinterstorm
Var storm her tidligere i vinter. Fant ut at jeg skulle kjøre ut til årstein for å se på været. Så bølgene slå innover stranden, så måtte hente frem kameraet. Ble våt både jeg og kameraet, men fikk ivertfall noen bilder ut av det.
Utstyr
  • Nikon d7000
  • Tamron 17-50 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHandholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut S.
Fin fargetrio, men det er noe ubalansert i bildet. Det er vanskelig å si hvor horisonten burde være, har du prøvd andre varianter?
Helge K.
Har prøvd litt forskjellig. Prøvde å croppe på toppen, men da ble det litt for lite av den mørke himmelen med. Synes horisonten ble litt for midt i bildet hvis jeg croppet i bunnen av bildet. Har også en versjon der jeg har "ryddet" stranden ved å klone bort tangen i bunnen av bildet. Ble til slutt dette resultatet jeg var mest fornøyd med.
Frode E.
Et vakkert fotografi. Jeg liker veldig godt fargene og dramatikken. Hadde kanskje vært litt bedre uten tangen som ligger på stranden i forgrunnen, for det virker litt forstyrrennde i bildet. Skyene mangler kanskje litt kontrast og dramatikk.
Ellers syns jeg bildet er godt komponert med en fin symetri.
Ser nesten ut som et maleri.
Thorbjørn R.
Som nenvt av flere er fargene lekre..

Komposisjonen er OK, med symmetri og flere "lag" bakover. Jeg ville jobbet litt mer med plasseringen av tangen i nedkant. Jeg synes også å ane at skarpheten ikke er optimal..
Ole Kristian B.
Hei Helge.
Et godt bilde, men som nevnt er plasseringen av tangen i nedkanten litt forstyrrende. Tang hører absolutt hjemme på et slikt uværsbilde, men kuttingen i bildekanten blir litt uheldig.
Personlig ville jeg nok benyttet stativ og litt lengre lukkertid. Ikke for lang, men nok til at det blir litt mer "drag" i bølgene.
mvh Ole
Helge K.
Takk for tilbakemeldingene. Skulle gjerne ha brukt stativ for å få både en lenger eksponering og et skarpere bilde. Problemet var bare at det var storm med regn rett imot. Måtte tørke av linsen, snu meg og ta bildet. Så gjøre det samme igjenn helt til jeg hadde fått det bildet jeg ønsket. Er også noe regn på linsen, noe som gjør bildet litt "soft"
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu