Havheksa.......
fargerik
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_580640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Du har fantasien med deg:) Skulle likt å se en bakgrunn mer ute av fokus - ved å bruke raskere lukker og en større blenderåpning ville du isolert motivet litt bedre.
Håkon Ø.

Hav heksa ja, vi har sett et parr eksempler på at denne heksa tar livet av sjøfugl og annet som lever i vann. Så navnet passer godt, håper heksa havnet i søple dunken etter du var ferdig med å knipse
astrid r.

Hei Håkon.Det som er morsomt med denne heksa,er at den har forandret seg i årenes løp.Jeg har et annet bilde av samme motivet som jeg kalte for rester.Det bildet tok jeg for noen år siden,og nå gikk jeg tilbake for å se om jeg kunne finne igjen motivet.Og da hadde garnrestene på staken forandret seg radikalt,og jeg så veldig lite av det gamle motivet.Men det ligner da veldig på en heks da?Det er vel vær og vind som har forandret motivet,og går det noen år til,så er det kanskje forandret igjen.Denne staken sitter veldig godt festet i grunnen,og blir nok stående.
Astrid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu