Artist Promotion
Bestillingsverk frå vedkomande silhuetts eigar. Gryande artisttalent, som ønska bilder til promo.
93% fornøgd.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tom-Runar J.

Røfft, tøfft og stilig! Coverforside dette! :)
Finn Erik H.

Fint siluettbilde men jeg skulle gjerne ha sett det speilvendt, slik der er nå virker det for tungt i høyre siden. Selv om vi ikke kan se i hvilken retning gitaristen ser, fornemmer jeg likevel at det er til høyre sett fra betrakteren. Når han da i tillegg er plassert på høyre side blir det for meg i tyngste laget på den siden. Mange bilder tjener etter min menining på å speivendes.
Kristian M.

Det vart faktisk vurdert, der og då. Det skal seiast at terrenget var langt meir ulendt enn det framstår på bildet. Konkluderte til slutt med at den største øya i bakgrunnen utlikna balansen i bildet akseptabelt. Gitaristen ser over mi høre skulder, noke retninga på hans lavreiste hanekam indikerer.

Mange takk for tilbakemeldingar!
Finn Erik H.

Jeg har selv sett på det speilvendt å syntes bildet fungerer bedre da, men det er klart det blir jo feil geografisk, foreslår at du
"fliper /speilvender" det og ser hva du selv syntes. Vi leser trods alt bilder fra venstresiden her oppe og godtar derfor lett mer luft på høyre siden. Det er i den retningen vi beveger oss nå vi leser både skrift og bilder........Fugler som flyr/svømmer fra venstre mot høyre er derfor riktigere å se på for de fleste enn om de hadde flydd motsatt vei på et bilde......Kinesere derimot vil at de skal fly den andre veien......
Kristian M.

Forstår argumentet godt, men eg er under den oppfatning at bilder bør forbli slik dei vart festa til minnebrikka. Ein ting er geografien, men noke anna er gitaren, som eventuelt ville blitt links ved speilvending. Som sagt, vart fysisk speilvending vurdert på settet, men terrenget var av det mindre gavmilde slaget. Vi får satse på at vedkomande artist får sitt store gjennombrudd i Austen, eller eventuelt i den arabiske verden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu