Et hardt liv
Fotograf
Utstyr
  • Canon 7d
  • ef-s 60 mm macro
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetStativ. Ekstern blits "bounce off" fra en hvit papp-plate til høyre for kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_610880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erik L.

Sigar, seddel, Certina, stål og sitronbrus. Litt lite tilfeldig, men teknisk veldig godt foto med masse detaljer og flott lys.
mvh. Erik
Anders Patrick K.

joda, teknisk flott, men det å fortelle noe med dette faller litt igjennom. er ikke spesielt troverdig...
Roar K.

Klokka nærma seg ti, sigaren var ikke blitt tent og pilla enda ikke tatt.
Grei stilleben med brukbare linjer i flata.

Roar
Trygve B.

Et flott bilde, rent fototeknisk. Det kan du godt. Jeg prøver å legge til all godvilje for å finne en sammenheng mellom tittel og bilde. Der strever jeg en del. Du har sikkert en tolkning, og jeg er spent på den. Klokken og sigaren assosierer jeg ikke med direkte hardt liv. De få myntene kan heller lede tankene inn på små forhold. Medisiner bruker nå omtrent alle i dag, så det gir heller ikke assosiasjoner. Gøy å gruble over bildet ditt. Mvh Trygve
Bjarte W.

Her tenkte jeg umiddelbart på Gambling, og da mener jeg først og fremst kortspill, slik det var før i tiden. Synes bildet er godt komponert, men det er to ting jeg ville endret - jeg ville hatt noe mørkt, uten kullsyre i glasset (ingen luftbobler), og så ville jeg hatt samme type valuta for mynter og seddel.

- Bjarte
Alf B.

Velkomponert gambling bilde som kan tolkes på forskjellig vis.
naturlige farger og fint lys i bilde

Alf
Eirik B.

Tusen takk for kommentarene. Ser at dette kanskje er litt enkelt og oppstilt. Her ble bildet til før tittelen, og mine egne assosiasjoner går først og fremst mot det å leve livet hardt- ikke å ha et hardt liv. Så dere som nevner gambling er nok på samme spor som meg selv.
Tusen takk til alle- og jeg setter stor pris på alle kommentarer uansett om dere liker bildet eller ikke. Saklighet og ærlighet har jeg stort utbytte av her på foto.no. Så tusen takk!

Mvh
Eirik
Carsten W.

Interessant silleben. Dette gikk meg hus forbi.
Uansett hvilken assosiasjon betrakteren fa med å se på bildet er bildet i det hele velproporsjonert.
Spennende detaljer også, spesielt på penger.
Lars Ivarson F.

pillar og euro er ein kriseframkallande kombinasjon..velkomponert stilleben..likte dette
Truls Bastian H.

Bildet gir meg først inntrykk av en klassisk karikatur på et bilde som skal symbolisere amerikansk mafia, slik vi ofte ser dem på eldre filmer.
Men så ser en på rekvisittene, og ser at de er kun rimeligere illusjoner - som 35 kroner i Euro-mynt. Det som trolig er mest verdt her er en seddel ifra det ganske så bankrupte landet Latvia (se bare på alle bankkonkursene de siste åra), verdt rundt 200 kroner.

Det er når en ser på disse rekvisittene (som er stort sett "knapper og glansbilder") at en forstår denne tittelen sitter så perfekt.
Dette er et godt bilde på et hardt liv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu