En sønns omsorg for sin far
I Cadiz ( Spania) er det en stor plaza, hvor folk møtes om kveldene. Jeg glemmer ikke denne sønnen som tok seg så varmt av sin far. Han strøk og klappet på han og hjalp han å gå. Det er sjelden å se noe slikt. Det gjorde inntrykk.
Bildet har nok en del støy p.g.a. croping. Se bort bort fra det og heller se på det som skjer i bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-11-02 17:46:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Fujifilm x100
  • -
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetIkke noe speseilt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_613802} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Hans-Jørgen H.

Flott!
Veldig fortellende og bra bilde Trygve!
Absolutt ikke hver dag en ser slik omsorg.
Hans-Jørgen.
Solvår B.

Flott og varm dokumentasjon.
: ) Solvår
Avsluttet .

Jeg skjønner at du ble grepet av sønnen som tok seg av sin far. For meg som bare ser bildene er det ikke så tydelig. I originalen ser jeg en ung mann som hjelper en eldre mann ned i rullestolen, mens en eldre kvinne er opptatt av noe annet. I v2 ser jeg en ung mann som holder rundt skuldrene til en eldre mann mens noen unge kvinner er opptatt av avisen eller andre ting.

Jeg skulle ønske du gikk nærmere.
Jan G.

Jeg leste nettopp i et fotoblad i et intervju med en proff fotograf av verdensformat at han ikke brydde seg om å gå en ekstra mil for den ultimate tekniske kvalitet, så lenge bildet hadde et innhold og en fortelling som engasjerer emosjonelt. Det har du fått til her. Jeg synes høyre del av bildet er litt tomt og kunne kansje vært beskåret.
Mvh Jan
Trygve B.

Jeg skjønner innvendingene. Jeg hadde bare et fast objektiv på 23 mm. Kunne ikke gå nærmere, hvis jeg skulle få et ekte bilde uten at det ble tilgjort . Våget ikke å beskjære mer p.g.a. fare for støy. Mvh Trygve
Inger Anne Maritsdotter V.

Du er god på å formidle menneskeskjebner og de hverdagslige situasjoner frå dine ferieturer.
Så også her.
Et godt bilde, Trygve.

Mvh
Inger Anne
Lars-Anders M.

Fint bilde som viser oss et miljø for gamle. ok.
Kirsten H.

Fint å se at folk tar vare på hverandre! Dette bildet tror jeg kan bli fint i s/h også!
mvh Kirsten
Bjarte W.

Ja, de er viktig å ta vare på hverandre. Fint dokumentert.

- Bjarte
Lars Ivarson F.

flott omsorgsdokumentar som går til hjarta..likte dette
Tor Inge O.

Flott formidling fra en hverdagssituasjon. I sydligere strøk betyr familien utrolig mye mer enn her hjemme og det er helt naturlig å ta vare på sine foreldre når de trenger det.
mvh
Tor Inge
Alf B.

Flott dokumentert Trygve, ett nært og fint øyeblikk du har foreviget på en utmerkt måte, enig med Kirsten tror dette blir veldig serverdig i S/H.

Alf
Eirik B.

Ingen tvil om at her er mye kjærlighet og omsorg, og det er alltid rørende å både se og lese om. Du har helt klart fått frem dette her gjennom både tekst og to fortellende bilder.

Det jeg har litt problemer med her er at det kan se ut som at disse personene ikke visste at de ble tatt bilder av. Akkurat det prinsipielle i dette er en annen diskusjon, og det er ikke denne jeg ønsker å ta opp her. Det jeg tenker på først og fremst er hvor sterk fortellingen blir her kontra det om du hadde fått portrettert de to nært og personlig. Hadde du tatt kontakt og fått ta et nært og personlig portrett av far og sønn, så tror jeg du hadde gjennomført dette på en utmerket måte. Dette fordi du har (og det har jeg sett før også) et godt øye for menneskelige relasjoner.

Mvh
Eirik
Trygve B.

Eirik, du reiser et viktig spørsmål. Jeg pleier å fotografere først og så spør etterpå. Hvis ikke blir det bare et tilgjort bilde med et vanlig smil, og da synes jeg at slike bilder blir verdiløse. De blir unaturlige og ikke ekte. Derfor ble fokus i dette bildet noe fjernt pga at jeg hadde kun et fast objektiv på 23 mm. Takker for kommentaren. De er alltid nyttige. Mvh Trygve
Jostein S.

Hei
Et bilde med en fin fortelling
Temaet omsorg har du godt formidlet her
Et bilde med varme, slike kunne det gjerne vært flere av
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu