Paphiopedilum Fairieanum
Det er 20 000 sorter fordelt på 880 familier av orkideer som vokser vilt. Fairieanum vokser i delstatene Pradesh og Sikkim i India. Selv om det tilsynelatende er overflod av orkideer i naturen, er de i de fleste tilfeller beskyttet mot kommersiell utnyttelse. Derfor er utvikling av stadig nye hybrider viktig for det internasjonale markedet, hvor etterspørselen etter robuste og vakre planter er stor.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikkor 60 mm micro
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetISO 400, Lys fra grolampe i vindusposten.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_617637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Camilla A.

Nydelig bilde av orkide'en. Belysningen av blomsten gjengir mønsteret vakkert og gir inntrykk av gjennomsiktighet.De nedre kronbladene minner meg litt om hornene til Moskusen, Vakre de også:-)

Liker lyssettingen og de klare flotte detaljene du har fått fram :-)

Mvh Camilla
Solvår B.

Nok et nydelig orkidébilde fra deg Jan.
Flott lyssetting som får fram detaljene i blomsten.
: ) Solvår
Carsten W.

For en verdig blomst. Minner meg om en kardinalshat.
Bildet er knallbra tatt. Jeg skjønner bare ikke helt hvor motlyset kom fra.
Trygve B.

Rene kunstverket. Stor glede for meg dette. Litt problem med å finne fokuspunktet , men det gjør ingen ting. Dette er bare så bra. Mvh Trygve .
Håkon Ø.

Likte måten du bruker lyset på her syntes det ble knalltøft. En vakker orkide dette flott behandlet med sort bunnfarge i bildet.
Noen uskarpe partier på blomsten, men slik er det med orkideer, ikke lett å fotografere dem. Helhetsinntrykket er allikevel veldig bra.
Som alltid pluss for info.
Lars Ivarson F.

fint lyssett og vakker mot svart bakgrunn..likte denne..
Odd E. k.

Et godt bilde av den vakre planten. God skarphet, men skulle ønsket at hele planten, også den øverste delen hardde vært i skarphetsplanet. Flott lys inn på planten, godt komponert i et fint utsnitt.

Mvh

Odd E.
Ask Andreas B.

Fine farger, brukbar skarphet, og litt forstyrrende skygge i bakgrunnen. Vet ikke om du har brukt stativ eller ikke, men skulle gjerne, for min del, vært skarpt all the way, blender 8-11 eller noe:)

-Ask
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu