Arctandria
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikon 24-70mm f/2.8G ED AF-S NIKKOR
  • Brennvidde31mm
  • Blenderf/14
  • Lukker8s
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_619172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Føler at utsnittet kunne ha vært mer spennende, det tekniske ellers ser ut til å være på plass.

Ellers fikk du meg til å google "Arctandria", takk for det.
Kolbein S.
Dette liker jeg godt.. Tror dog jeg vill beskjært litt. for min del så er den mest spennede delen fra bunn til der skogen er på andre, tror en "panorama-beskjøring" som slutter i vannkanten øverst hadde gjort seg:)
Thomas J.
Vakkert, gode farger og skarphet. tror ikke jeg ville beskjært det noe som helst. bildet balanserer godt.. fin forgrunn som er i kontrast til himmelen.
Leif Egil H.
Dette er pent og stemningsfult. Flotte farger, pent lys, ulike sjatteringer. Pen sluring av vannet, som har fine fargenyanser og bra med liv. Det er hele er satt inn i et fantastisk landskap.

Funderte litt på det som andre har skrevet om kutting av bilder. Tenker som Thomas her at himmelen skaper en god balanse, ved å være en kontrast.
Erlend K.
Jeg må nok si meg enig med de øvrige innleggene, om at det er den nedre 2/3 av bildet ditt som er spennende. Denne delen derimot er meget stemningsfull, men slik du har valgt å presentere dette virker den øvreste halvdelen din mindre interessant. Mer ble mindre her.

Teknikken din er fin, og den lange eksponeringen har du løst på en fin måte. Det er akkurat nok!
Frank Daniel B.
Må stadig tilbake å se på dette bilde. Ikke ofte man ser bilder som lever så mye. Man kan kjenne pulsen på det..
Rune H.
fint bilde! jeg ville bevegd meg mer til venstre (hvis det går ann) for å få det vakre gjenskinnet i vannet på høyre side til å bli mer i ett med brygga (foran hvis det hadde gått) og deretter zooma med linsa eller evt beskjært i etterkant hvis dybdeskarpheten skulle bli et problem. syntes det ble litt for mye himmel på toppen. ellers syntes jeg det ser bra ut!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu