Skjeggmeis
Veldig bra !!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_621740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Bjørn Aksel B.

Morsom art, men bilde lider av cropping og dårlig teknisk. Fine omgivelser, samt snøkorn som spriter opp.
mvh
Bjørn A
Svein R J.

Synes dette bilde ble veldig bra på min skjerm tett på med flotte detaljer i drakten på meisen god skarphet og fin biotop med snø.synes ikke dette var dårlig teknisk

Mvh Svein
jan-erik n.

Nei skjønner ikke hva BAB mener jeg heller?
jarl kjetil j.

Flott komp utsnitt og farger her. Det Bjørn Aksel sikkert tenker på er at detaljer og struktur i fjærdrakta er litt fraværende eller grumsete. Kan jo skyldes både cropping eller høy ISO. Utover det et pent bilde.

jkj
Liv F. D.

En nydelig fugl. Enig med Bjørn Aksel ang. det tekniske og komp.
Severdig! :)

mvh
Liv ")
Bjørn Aksel B.
+1
Skal utdype det litt, forøvrig noe Jarl Kjetil gjør her. Mulig du har tatt bilde gjennom teleskop, ikke aner jeg, men se på bakgrunnen og i fjærdrakta. her ser dere masse støy, her nesten som streker eller firkanter. Det er resultat av filer som er mye croppede, eller som Jarl Kjetil sier virkelig høy iso. Likevel blir det ikke slik støy som her mht høy iso. I dette tilfellet tror jeg du har croppet mye??
Litt klarere?
mvh
Bjørn A
Harald N.

Fint bilete av ein vakker fugl som eg ikkje har sett.

Mvh Harald
Kjell Ivar Ø.

Nydeleg fugl i velvalgt utsnitt. Synd det tekniske ikke sitter helt.
Kjell Ivar
Bjørn Åge O.

For et flott ekseplar av en Skjeggmes gled deg over bilde selv med støykomentarer,for non nyderlige naturlige farger som kommer frem med en max fjørdrakt,når jeg ser bilde bildevisningen så blir den knallba
Mvh B.Å.O
jan-erik n.

Takk for det. Fornøyd selv også. I gråvær/snø er det ikke lett å få alle fornøyde !!
Bjørn Aksel B.

Gråvær og snø er faktisk noe av det beste å fotografere i. Ikke bli furten nå da:) Kan du svare meg på hvor mye bilde er croppa?
mvh
Bjørn A
Per G.
+1
En fantastisk fugl som jeg selv ikke har opplevd. Ut i fra det jeg ser her er mye galt som flere påpeker. Med iso 800,og 1/400 sec skulle jo skarphet være på topp og lite støy skulle være der. Personlig vil jeg ta dette som konstruktiv kritikk som er til å lære av for neste gang å gjøre alt så mye bedre. Her bør du takke de ovennevnte som er ærlige og gir denne kritikken og lære av det. Personlig har jeg lært mye på den måten og det anbefales for å komme videre. Selv synes jeg for mange "dårlige" bilder får for lite komentarer som er så ærlige som her.
Mvh
Per
Bernt Ø.

Jeg liker som de andre ovenfor bildet. Problemet er nok at kravene til kvalitet er ekstreme for foringsplassbildene - det tas perfekte bilder av mange hver dag, ettersom man har full kontroll med forholdene. Bildet ditt er vakkert, men har tekniske svakheter. Jeg tror Per sitt råd er godt, og kritikken må tas konstruktivt.

Selv legger jeg innimellom ut bilder som ikke er bra teknisk - senest i dag av en oter. Formålet er da mer å vise en situasjon og disse bildene utgir seg heller ikke for å være teknisk gode.

Med andre ord; bildet ditt blir vurdert opp mot en streng standard, og du må lese kritikken deretter.

Mvh,
Bernt
Bernt Ø.
+1
Forøvrig - bildet ditt har 147 klikk per nå, og har skapt diskusjon. Det skal du ta som et kompliment...
Tor Inge O.

En fargerik fugl som et må vare artig å ha i arkivet. Gode detaljer på ryggen men litt gjengrodd forøvrig , spesielt på hodet. Spørs om autofokus har bommet litt. For min egen del synes jeg det er stas å få nye arter på brikka og er fornyøyd med det i påvente av nye og bedre bilder.

mvh
Tor Inge
Dag Tore ..

Hei .Jeg har studert bilde nøye! Her er det mye diskusjonr på gang? Fotografen har fanget et godt motiv i vakker biotop.Men desverre er jeg helt enige med de fleste her.Det tekniske svikter,også mye støy i bilde,Jeg er ingen dommer her,men støtter Bjørn Aksel og Bernt Østhus i sine kommentar til bilde!!! DAG
Geir K.

Liker bildet ditt godt. Flott fugl og fin positur. Fokus sitter desverre ikke på hodet men på ryggen. Ellers så må jeg si meg enig med Bjørn Aksel og Bernt jeg også. Ta imot kritikken du får positivt. Det gjør at du tar bedre bilder neste gang.

Geir
jan-erik n.

Kanskje dere har misforstått meg!! Jeg er kjempeglad for kritikk,positiv/negativ.Det er som dere sier det man lærer av,Så det takker jeg for. En annen ting er at dette er ikke tatt v foringsplass, men de kom plutselig å satte seg i ei buske ett lite øyeblikk. Her er det mye takrør rundt som denne fugler liker !!
Da det gjelder det tekniske har jeg masse og lære ennå!! Så takk for alle innspill. Hvis noen trur jeg ble furten så er det en misforståelse.Jeg takker for alle gode råd som gjør meg til en bedre fotograf!! Jeg har vel mest å lære på redigeringsbiten,her er jeg i startfasen og nybegynner..Det er Croppa ganske mye BAB..
jan-erik n.

Jeg er glad for kritikk positiv/negativ så det setter jeg pris på. Her har dere misforstått meg..Det blir man bedre av.. En annen ting er at dette er ikke tatt v foringsplass! De kom plutselig å satte seg ett kort øyeblikk i ei buske v siden av ett stort område m takrør,noe den er veldig glad i..
det er helt sikkert mye teknisk dårlig her. Da det gjelder redigering/etterarbeid er jeg nybegynner og det meste å lære!! Men nok engang er ikke furten men glad for innspill / kritikk. Bildet er mye croppa !!
Svein R J.

He he ble litt av en diskusjon dette jan erik synes fremdeles dette er ett topp bilde croppet eller ikke se på di som er lagt ut av denne fra før her på dotten synes du skal være strålende fornøyd

Mvh Svein

jan-erik n.

Takk for alle tilbakemeldinger !!
Bjørn Åge O.

Ja enig med dusa synes bilde blir bare bedre etter diskusjonene har påløpt artig,for da blir det litt mer studering på selve bildet KNALLBILDE.Pungtum finale
jan-erik n.

Takk for det.!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu