Paphiopedilum hybrid
For to år siden hadde vi innbrudd i hobbydrivhuset og mange planter ble trampet ned. Det var planter som var klare for utstilling i orkideklubben. Noen av dem ble tatt vare på og ble pottet om. Dette er en av dem som nå blomstrer for første gang. Dessverre kom navnelappen bort i kaoset, så navnet har vi ikke.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikkor 85 mm
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_624731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Camilla A.

En nydelig, skarp og klar gjengivelse av en flott blomst.Artig å se hvordan den ser ut til å verne om "nektarkoppen" sin. Lekkert mot den sorte bakgrunnen.

Trist at drivhuset ditt ble ødelagt. Godt å se at du har klart å berge denne flotte blomsten.Jeg dessverre ikke grønne fingre og kan bare misunne deg som får fram slike skatter :-)

Mvh Camilla
Svein R J.

Enig med Camilla her flott blomst og fint skarpt bilde av den med sort bakgrunn som fremhever blomsten så fint. Skal til Kreta i mai og der skal visstnok orkideen blomstre villt blant veldig mange andre sorter blomst og planter

Mvh Svein
Solvår B.

Spennende og vakker.
Jeg fatter ikke hvorfor folk bedriver slikt hærverk. Så flott at denne ble reddet, selv om det tok tid før den blomstrer.
: ) Solvår
Trygve B.

Kvalitetsfoto til tusen. Perfekt. Vis meg dem som kan gjøre det bedre. Ha en fin dag. Mvh Trygve
Carsten W.

Her sitter fokussen på en veldig diskret måte perfekt inni blomsten. Vinklingen og lyset kan jeg ikke forstille meg bedre heller.
Håper at de som ødela drivshuset deres ble tatt.
Walter S.

Meget bra, Jan. Skarpt hele veien og velbelyst. meget gode detaljer!

Mvh,
Walter
Rita Barbro S.

Skarpt og klart av en vakker blomst.
Dette kan du!

Mvh
Rita Barbro
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu