Morgenstemning
Selv om det var kaldt måtte jeg opp tidlig for å ta dette bildet. Lyset var meget bra ca. 20 min før soloppgang. Det hvite på bildet er ikke is, men skyer som speiler seg i den blikkstille sjøen. Bildet er tatt på Tjoland på Fosen en øy øst for Karmsundet. Det er Kopervik, Karmøy som vises på bildet. Bildet er tatt 23.2.2013
Stort sett fornøyd. Det jeg liker er fargesjatteringene som preger hele bildet. Det kan jeg selvfølgelig takke vinterlyset for. Disse fargene endret seg minutt for minutt. Det var en opplevelse bare det.
Utstyr
  • fujifilm X Pro 1
  • 60 mm, fast
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetJeg burde hatt stativ slik at at jeg kunne gått høyere opp med blender.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_626283} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.

Fin morgenstemning, Trygve. Flott hvordan de rosa feltene på himmelen livner opp landskapet. Ganske så særegen arkitektur i byggefeltet på høyre siden.

Mvh,
Walter
Harald N.

Fint morgonlys i dette landskapet. Ville kanskje kutta litt i framkanten, litt før den blanke, rosa flekken.

Mvh Harald
Carsten W.

Stemningen er på topp.
Ellers er jeg enig med Harald sitt kuttforslag;)
Roar K.

Ikke for å klage, men her ville jeg kutta vekk det hvite feltet oppe og henta ut mer dybdefølelse i himmelen - noe det hvite faktisk dreper her.
Jeg ser heller ikke noe galt i å plusse på haralds kutt nede også og hente ut et panoramaformat som så absolutt vi kle dette bildet.
Lameg bare nevne noe du kan halitt i bakhodet: De fleste tar som regel medfor mye i bildene sine hvilket ofte gjør dem overfladiske og usigelige.
Gå nærmere sa de gamle fotografer. Bruk cropverktøyet sier jeg for idag kan vi sitte å komponere bildene våre i freden og roden i etterkant. Jeg tar alltid mer enn jeg regner med å bruke i bildene mine hvis det er mulig slik atjeg har litt å gå på - ei pølse i slaktetia osv.

Roar
Liv F. D.

Stemningsfullt og vakkert.

mvh
Liv ")
Eirik B.

Flott og mykt morgenlys setter virkelig stemningen her, Trygve. Den diagonale linjen på vannfalten synes jeg gjorde seg i forhold til dybdevirkning i bildet.

Mvh
Eirik
Jan G.

En fin skildring fra hjemtraktene, så typisk fra det historiske Karmsundet.
Mvh Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu