grønt
Bildet inngår i albumet Nattlys - Har prøvd å fange opp fargene og inntrykkene som natten skaper. spesielt om høsten.
ingen av bildene er fikset på, kun skjæring.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_63244} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tor-Ståle H.

Artig bruk at blitz, uskarpt, men har potensialet. Prøv å jobb med bildet i feks. Photoshop...

8) TS

Ketil K.

Tja ikke så veldig spennende selv om du har klart å få frem et slags ''isrosemønster'' i rognebærbladene. Hva som mangler her?? Teknisk: Bildet er ikke skarpt nok. Er det tatt med blits? Hvis det ikke er tatt med blits men med kunstig fast lyskilde ville jeg benyttet stativ og mindre blenderåpning og lenger lukkertid for at også de bakerste bladene skulle bli skarpe.(Forutsetter vindstille!)

Innhold: Her synes jeg det blir noe innholdsløst. Det er også litt kjedelige fargekombinasjoner, som ikke tiltrekker seg særlig interesse. Hvordan få det bedre?? Jobbe med komposisjon, farger, lys og innhold. Og ha det gøy! Ta mange bilder, eksperimenter og legg dem ut her. Se på andres bilder og les kritikkene. Du gir mange kritikker selv, fortsett med det og, så får du se.
Christian H.

Helt uenig med de andre her. Jeg tror bildet kunne blitt bedre dersom der var mer uskarpt. Tror jeg ville ha pøvd med en skikkelig oppskarping - så mye at detaljene forsvinner, men at mønstret står ut. Så ville jeg ha gitt bildet høyere kontrast - hvis nødvendig, før jeg ville ha prøvd på en ''gaussian blur''. Jeg tror dette ville ha virket. Slik bildet fremstår nå, synes jeg det blir litt kjedelig.
Tore Johan V.

Likte bildet, eller kanskje mer stilen. Alene er bildet litt kjedelig, men som bakgrunn fungerer det sikkert. Liker det svake lyset, er ikke helt sikker når det gjelder fokuset. I svakt lys ser vi som regel dårligere uansett.
Pål S.

Jeg tror dette kunne bli til en fin ramme rundt et hus eller noe lignende på litt avstad. Hvor lyset fra vinduene blir et blikkfang, ellers så syntes jeg ideen var god. Blir litt kjedelig alene.
Ida Warholm B.

wohoo! masse tilbakemelding :D
bildet er tatt sent på kvelden med blitz. meningen var at det skulle være skarpt, også de bakerste bladene. Men det var ikke vindstille, pluss at jeg ikke er så stø på hånda enda.
takk for all kritikk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu