med glimt i øyet...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-10-28 19:45:59
    Versjon #2
Utstyr
  • CanonEOS10D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
frode e.

Likte bilde godt,, men jeg føler at stammen er i veien. En hilsen fra gjøvik
Jan M.

Et flott og levende portrett. Jentungen har god øyekontakt med fotografen og har et godt glimt i øyet. Jeg ville kuttet litt i venstre side for å få jenta (og øynene) nærmere.
Kenneth P.

Liker bildet. Fin kontakt med jenta. Det er derimot ganske så hard medfart med jpg-komprimeringen. En god del digitalt støy i bildet. Vær litt forsiktig med komprimering så blir det bra - for motivet er det ikke noe gærent med...

mvh Kenneth
Trygve Ø.

Hærlig bilde! Skarpheten sitter der den skal. Regner med at du sitter med et eksemplar som ikke er komprimert så mye. Et bilde man blir glad av å se på :-)
Mvh Trygve
Christoffer A.

Gidder ikke å si noe om bilde, men .... Ser dere virkerlig ikke at dette bildet har blitt voldtatt med USM? Tviler sterkt på at dette har noe med JPG-komprimeringen.

Chris
Avsluttet .

Nu är du hård Chris, kanske är USM använt lite hårdare än nöden kräver... men bilden är alldeles underbar. Vilken skön glimt i ögat på den lilla flickan. Fina hudtoner. Vackra färger!
Eliza A.

Herlig og lekent blikk.
Flott portrett.

Eliza
Siv Helene K.

CA: Joda - jeg kan nok se at jeg har vært vel spandabel med USM, om enn ikke så sterkt som du antyder. Men det er lett å ''se seg blind'' på et bilde når du jobber med det. Det erfarer ihvertfall jeg.
Når det gjelder komprimeringen er det slike ting en stakkar photoshop-amatør som meg ikke ser. Men akkurat derfor er det så fint å kunne legge ut sine bilder her - få ris og ros. Det er av sine feil en lærer.
Takk ellers for positive kommentarer.
Inger-Lise S.

For et skøyeraktig og fint blikk og smil på jenta! Jeg syns det bustete håret var sjarmerende..Jeg likte dette bildet,teknikk eller ikke teknikk. mvh Inger-Lise
Jon Fredrik S.

Bildet har klare kvaliteter. Kontakt med modell, hudtoner, utsnitt og komposisjon forøvrig er bra.

Jeg må likevel si meg enig med KP og CA.

Bildet er ødelagt av altfor hard behandling i PS. Det er tydelige jpeg-artefakter, og som nevnt er det altfor mye USM her. Dette bildet fortjener langt bedre behandling før eventuelt print!

Lykke til med neste versjon :)

Mvh JFS
Christoffer A.

SHK: Ikke misforstå meg, jeg liker bildet veldig godt som de andre også gjør. Men som du sa, du lærer av ris og ros og derfor ga jeg litt spank bare ;D Var ikke meningen å være så hars med kommentaren.

Lykke til videre ...

Chris
Per Harald O.

Bærre lækkert!
V2 best!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu