kos
bildet er opprinnelig i farger, men det ser dere sikkert. Irriterer meg grønn over det jeg antar er refleksjonen fra blitzen på nesene. Hvordan fjerner man det? usikker på hvor fornøyd jeg er egentlig er med bildet. det er noe som skurrer. takknemlig for all kritikk.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger672
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66920} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Litt uskarpt, og egentlig ikke så veldig spennende motiv. Kommer selfølgelig ann på hva du skal bruke det til da.
Avsluttet .

Bra.
Men jeg ville hatt det litt mørkere, dratt frem mer konturer.
Christian V.


Veldig nære og intime portretter blir ofte best i s/hv noe du også har kommet frem til. Så et tips til neste gang kan være å kjøre på i s/hv i utgangspunktet.

Synes forøvrig bilde virker nokså uskarpt. Det virker i det hele tatt som det er et utsnitt av et mye større bilde hvor ansiktene ikke var helt i fokus.
Marius J.

Enig med Christian. Jobb med levels og curves samt USM i PS så vil det heve bildet betraktelig !
Ida Warholm B.

takk for tilbakemelding!
alt er tatt til etterretning :)
mvh ida¤
Ida Warholm B.

takk for tilbakemelding!
alt er tatt til etterretning :)
mvh ida¤
Ole O.

Heisann Ida!
Jeg legger ikke ut denne for å kritisere bildet ditt, men for å svare på en kommentar du gå til et av mine ulykkes-bilder bilde nr. 87635. Hadde du tatt deg tid til å kikke på kategorien bilde ligger under, ville du sett at dette er et presse-bilde. Jeg ser ut ifra dine slaktene kommentarer, at det er et tema du ikke har jobbet veldig mye med. Eller, i så fall, ikke behandler det svært godt.

Du ser: Når brannfolk drar en sterkt skadet mann ut av et bilvrak, kan du ikke stå klin oppi å konsentrere seg om å få med ansiktene deres. Du tar slike bilder ETTER at personen er fjernet. Buskene er i forgrunnen for å understreke at bilen ligger langt ute i grøfta. Vinkelen er slik den er fordi det var så nærme man kom. Prøv gjerne å gå ned til bilvraket å begynn å fotografere brannmenn-ansikt selv. Se hvor populært det er. Vinkelen var også den kuleste jeg fant der å da. Når jeg ser dine favouritt bildekategorier, syntes jeg rett og slett ikke du er skikket til å kommentere et pressebilde. Sorry.....

PS: Det skal ikke alltid være så mange dype følelser i et presse/ulykkes bilde.
Kaja S.

hei ida!
enig med marius johannessen, litt flikking i ps utgjør stor forskjell. kanskje du kan legge ut en ny versjon etter hvert?

ole olsen: din oppfatning av hva som er et pressebilde synes jeg er slapp. en god pressefotograf kan faktisk stå ''klin oppi'', hvis man er god klarer man dét uten å synes og uten å være i veien. ta alltid bilder med respekt og ydmykelse. likevel: skal man få fanga de beste øyeblikkene, må man ta sjanser og få noen slag i trynet. man lærer seg etter hvert hvor grensene går, og blir kanskje etter hvert god nok til å skjønne hvordan man kan gå _rundt_ grensene.

dessuten synes jeg personlig at de beste bildene - kanskje spesielt i pressekategorien - er de som ikke bare dokumenterer hva som har skjedd, men som formidler stemninga og følelsene som utspiller seg.
Ole O.

Jojo, men dette var ikke en situasjon hvor denne sjansen bydde seg. Kan være enig, men defenisjonen av et pressebilde kan variere. Det kommer helt an på hvordan rammene rundt situasjonen er. I dette tilfelle, var det ikke veldig mange andre muligheter. Jeg har hørt om presse-fotografer som har blitt arrestert for å være for pågående. Dette har selfølgelig vært på litt alvorligere ting enn dette, men jeg er lært opp til og ikke være påtrengende. Vet ikke hva du vaneligvis gjør, men ting oppfattes forskjellig. De mest groteske bildene vil jeg ikke legge ut her pga. RESPEKT for de som har forulykket. Klin oppi skal man aldri stå i en ulykke. Er enig at bildet mitt ikke er av topp-karakter, men liker ikke at mennesker som ikke har vært på samme sted uttaler seg om vinkler og hvor man skal stå for å få et bedre bilde. Stemninga her var vanskelig å dokumentere, fordi når jeg kom til stedet, skjedde alt ved ambulansen. Der syntes jeg det er å gå over streken å ta bilder. Desken ville aldri brukt et slikt bilde uansett...

Dette er selføgelig ikke min fulstendige definisjon av presse-kategorien...

Bilde var var basert på tittelen, nettopp fordi dette var en fyllekjøringsulykke.
Rolf Aage L.

Hei!
Copyright © Ida Warholm Bjørken.

Jeg så på bilde ditt (Kos) bilde nr. 88590 bilde er meget bra, men ville sett det i farger. Du lå det ut (9.11.2003 kl. 18:12) sitat fra deg. Bildet er opprinnelig i farger, men det ser dere sikkert. Irriterer meg grønn over det jeg antar er refleksjonen fra blitzen på nesene. Hvordan fjerner man det? Det er lett i Photoshop, med litt kloning.
Lime.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu