Fjæresjørose
Fjæresjørosen finnes i mange fargevarianter langs hele kysten, og er et fint skue når den har tentaklene ute.
Utstyr
  • Olympus C5050Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67793} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Pia H.

Fin bild som hade passat i en bok om livet i havet, men som egen bild hade den nog fungerat bættre om det inte bara var rakt på..kanske ett annat utsnitt?
Arnt Eirik H.

Synes dette blir veldig flatt... En justering med curves for
litt bedre kontrast, litt mere fargemetning og litt usm og
bildet løftes et par hakk umiddelbart.

Arnt
Christian S.

Pia: Skjønner hva du mener. Foreløpig er jeg mer opptatt av å ta gode artsbilder enn det ''kunstneriske'', om du skjønner hva jeg mener. Det kommer nok flere bilder som er mer fotografisk spennende etterhvert ;)

Arnt: Det er der jeg ikke kan nok ennå.... PS er ikke min styrke, men jeg lærer ;) Takk for tipsene!
Kjetil J.

Bra som artsbilde. Ikke så spennende ellers. Litt flat belysning.
Enig med Arnt i at du kan få fram litt mer fargemetning. Synes imidlertid at du har truffet med USM og generell kontrast. Noen litt rare effekter på noen tentakler. Kanskje litt for hardt komprimert eller etterbehandlet jpg ??

Samler du arter for å konkurrere ut Erling Svendsen?.....
Christian S.

*hehe* tror nok jeg har et stykke vi å gå før Erling Svendsen trenger å føle seg truet ;) Men jo, ''prosjektet'' mitt går ut på å samle gode artsbilder av alt jeg ser når jeg dykker. Har en egenprodusert FileMaker-database med alle verdens fisker i, og legger inn bilder og koser meg stort. I tillegg kommer naturligvis alle laverestående dyr, men her nøyer jeg meg med de jeg selv tar bilde av... eller blir det lett litt mye ;)

Bildet er kanskje litt hardt oppskarpet, det er vel det som gjør tentaklene litt ruskete. Lys er et problem for meg, fordi jeg kun har den innebygde blitsen å stole på. Skal ha meg en UV-lykt som skal festes med en bevegelig blitsarm, slik at den både kan brukes som lykt og som belysning m/riktig vinkel. Blir spennende...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu