breiavann
Fotograf
Utstyr
  • canon eos 300v
  • sigma 28-80mm
  • Blender-
  • Filmtypefuji sensia 100
  • Nei
  • AnnetCrossing.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68849} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei.
Likte dette tildels abstrakte motivet;fine blåtoner;du kan godt kutte bort greina oppe til venstre og den stolpen til høyre;ellers ok.
mvh Inger Anne
Gro E.

Takk for kommentar:-)
Jeg syns at både greina og stolpen hører hjemme for å gi bildet en forgrunn. Uten disse blir bildet kjedeligere, syns jeg iallefall. Men vil gjerne høre flere meninger!
Nils B.

Tja, joda. Når det gjelder høyre side så tror jeg at jeg IKKE hadde brutt buen som ligger inn i bildet. Greina er ok, den men her burde du hatt med enda mer av nettopp den. Videre så er jo crossing en spennende sak men som ikke kommer helt til sinn rett i dette motivet. Selv hadde jeg fåretrukket at bildet hadde mer detaljer langt der inne på husa. Bildet fungerer til en viss grad, men synes at det blir noe i det flateste laget. Spennende JA. Det finnes også hjelpemiddler som tar bort korna i himmelen, noe jeg hadde benyttet. Dette hadde gitt enda større ro til bildet. Ha en fin dag og kom gjerne med flere.
mvh Nils
Fred S.

Vil du høre flere meninger må du også tåle å bli ''slaktet''; Gro. Enig med Inger Anne på ett punkt: Bort med rekkverk i første rekke, og egentlig også grein. Blåfargen, derimot, er ikke ''fin'', den er grell og giftig så det holder.Blått kan være nydelig, men da bør ikke nyansene være slik som på et bilde fra en timeslab der en har brukt ''utslitte'' kjemikalier. Se litt nedover siden, og kikk på blåfargene i bildet til Monica P. Det er blåfarge som holder i lange baner.
Abstrakt ? Tror vel ikke det var meningen at dette skulle være et abstrakt bilde, du har vel fokusert for unøyaktig. Byen i bakgrunnen er mao uskarp som bare det; husk å fokuser !
Støyen i himmelen er også skjemmende, så alt i alt er dette det jeg vil kalle temmelig mislykket. Prøv igjen, motivet er helt OK det.
vh fred
Gro E.

Hei! Takk for konstruktiv kritikk og ''slakt''. Jeg er enig i at det kunne vært mer av greina. Jeg tror også at den roen jeg mener bildet kan formidle hadde kommet bedre frem dersom himmelen var mindre kornete.
Og dersom noen vil ''slakte'' så er det jo fritt frem. Men når det gjelder blåfargen så er bildet crosset, noe som selvsagt ikke får frem naturlige farger. Jeg synes derfor det blir litt søkt å sammenligne blåtonene i dette bildet med blåtoner i naturlige farger, som i det bildet det blir henvist til ovenfor. Det forundrer meg ellers litt at FS mener å vite at jeg ikke mente å ta et abstrakt bilde. Det er vel ganske tydelig at jeg ikke har forsøkt å ta et ''naturalistisk'' bilde iallefall!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu