mine døtre
Bildet inngår i albumet familie - De beste modellen ser du her dag !
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger2178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind L.

Utrolig stilig! Ser ut som gull statuer... litt malerisk over det! Plager meg litt at horisonten heller mot høyre, ellers midt i blinken :)

Øyvind
Tom R.

Enig med Øyvind, likte dette.
God Jul.

Tom:)

Haakon D.

Veldig bra bilde..! Stilig at skyen er opphøyd over hodene dems. Føler også at skyene følger den litt skrå linjen til horisonten, og at det retter ut ''feilen''.


God Jul, HD
Avsluttet .

Flott så det holder
Ha en fin jul sammen med familien din
Inger-Lise S.

Hei! dette var utrolig flott! Skulle tilbake til grytene etter en liten pause,tilbrakt her på dotten,men dette bildet bare MÅ jeg kommentere.
Det er et meget spesaielt og originalt portrett! Jeg har ikke sett noe lignenfde! Flott ''gulleffekt''! Du har forgyldt dine døtre! Det eneste jeg vil trekke for er at de ble litt bleke i ansiktet,men du har kanskje ønsket det slik..
Bakgrunnen er kjempefin,og passet godt til å være todelt.Den øverste,himmelen,er meget flott og ser ut som marmor! Så syns jeg videre at det ble lekkert med den mørke bakgrunnen nederst i bildet.
Ha en riktig God Jul!
Hilsen Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Artig effektbruk her,ser ut som gull ja:-)
bra utført:)
God Jul fra Inger Anne.
Per Bjarte Ulvedal N.

Flott bilde, selve manipulasjonen er ikke det vanskelige, det som gjør dette spesielt er at du fikk ideen om hvordan det skulle se ut. Forskjellen på de gode (deg) og de middelmådige (meg) er at de flinke får en idé som de skaper, mens de middelmådige prøver seg fram til det ser ok ut.
God jobb på dette bildet.

mvh.
Per Bjarte
Rune Edvin H.

Kul følelse.
Liker den litt ''overdramatiserte'' uttrykksformen.
RuneEdvin
Avsluttet .

Fint bilde, liker den gyldne tonen som er rundt dine døtre. Himmelen og bakgrunnen faller og godt inn. Synes det er litt for mørkt på sidene av jentene.
Avsluttet .

Dette var spesielt vakkert herr Wesenberg. Først og fremst var dette flott fordi det faller utenfor den motbydelige kitch-sjangeren du har talt vel for. Men fremst av at er dette flott fordi du forklarer både din kjærlighet til de to, og de uttrykker det samme overfor hverandre.

Teknisk er dette fulkuomment.

-k
Rune T.

Dette er også et bilde med meget sjeldne kvaliteter! Ikke bare er bakgrunnen utrolig, men også hele plasseringen av jentene, uttryket og det tonevalget du har lagt på dem
Mvh
Rune
Erlend M.

Helt rått!
Oda Lystrup H.

vakkert.
liker stilen din.

søte døtre

Oda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu