Skimarsj
Ikke det beste bildet teknisk sett, men syns det funker..
Bildet inngår i albumet forsen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Fint utsnitt, og bra med den litt sterke kontrasten. Fine sort/hvitt-toner. Bildet ser litt skjevt ut synes jeg. Det kan rettes opp i photoshop eller annen programvare. Kunne ellers, kanskje ha tenkt meg å ha med litt mer i bunnen; litt mere av føttene og eventuelt skiene - for dette er vel et skibilde. Fin tittel. Den alleen av furutrær skaper dybde. At personene kommer gående mot deg (fotografen) synes jeg skaper en viss form for ''bevegelsesfølelse''. Joa, detet fungerer det.
Tormod M.

Enig med TN i at kontrasten er ok her.
Jeg synes ikke det gjør noe at man ikke ser skiene på de to nærmest kamera. Men jeg ville vurdert en annen kameraposisjon; enten lenger til høyre (mellom rekkene, slik at de passerte deg på hver side), eller lenger til venstre så du hadde fått med flere av skiløperne.
Adrian H.

Stor sans for motivet. Fine kontraster. Dybdeskarphet funker bra. Kankje noen mangler på kompet, ville muligens midtstilt mer? Kunne vært et bra reportasjefoto. Meget bra!

adrian
Rune L.

Panoramasnittet og den harde kontrasten fungerer. Den alléen av trær marker liksom militær orden. Så en militærtropp på ski passer jo svært bra. Så idéen er god.

At du har stått så langt til venstre synes jeg er meget bra. Hadde du stått midt mellom de to fremste, hadde det blitt dønn kjedelig.

Uttrykkene på de to fremste løperne gjør mye med bildet. De ser litt fjern ut i blikket. Får bildet til og se historisk ut.

Sikkert flere vinkler som fungerer. Dette er definitivt en av de.

Mvh
Rune
Magnus W.

Takker for mange konstruktive tilbakemeldinger!
Erlend B.

Slutter meg til Lilletuns kommentar. Digger tonene, fungerer så absolutt.

Erlend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu