MENTALT BAD
et badekar for å berolige folk...........
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-02-26 20:46:39
    Versjon #2
Utstyr
  • canon XL1
  • stills
  • Blender-
  • Nei
  • Annetdogmestills ras(tr)ert
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hilde J.

Hva i all verden er det som foregår her?
torbjørn h.

det er reseach til en film ''KLIENTEN''........fra en nedlagt psykiatrisk avdeling.....kan opplyse at ''Gapestokken'' ble benyttet fordi det druknet så mange forsåvidt ett av de mere ''snille'' hjelpemidlene...
Torbj.
Håvard H.

Dette var (unnskyld sterke ord) eksepsjonelt dårlig kvalitet på bildet. Er klar over at der er videokamera, men XL-1 skal da være skikkelige saker. Eier selv et XM-1 og det leverer da mye bedre stillbilder enn dette. Unngå såpass kraftig komprimering og så bør du forressten de-interlace råfilen i PS eller annen software og ikke bruke så mye sharpen, eller hva det enn er. Motivet er jo i og for seg tøft nok. bilde nr. 90791 her er et fotografi jeg har lagt ut som er tatt med XM-1, filmer i frame/progressive mode dog :-)

-Håvard
torbjørn h.

til Håvard
joda bildet er rasert..........lurer derimot på om du eller noen har synspunkter på dette med de ''firkantene''som dukker opp når jeg legger på filter...har lurt på om det er at programvaren Premiere har sertifisert en pentiumprosessor til softvaren og at jeg bruker en AMD eller?....hadde vært fruktbart å få noen synspunkter på dette.....
hilsen TH
Håvard H.

Vel, etter mine erfarniger så er firkantene som oppstår der fra starten av i DV-filmers fargekanal på grunn av 4:1:1 komprimeringen. Men når du kjører en hel del sharpen vil de fremtre bedre og bedre, omkomprimering (omlagring på DV) vil også gjøre dem mer tydelig etter mine erfaringer. Premiere skal støtte AMD prosessore helt fint, men det er et kjent faktum at det fungerer litt bedre (kortere renderingstider) med pentium prosessorer. Hvitbalansen hadde også vært fint å stille inn :-)

Ser at du også driver en del med kortfilm, sjekk ut min sise her> http://home.no.net/webcrib/Egotrip/EgoTrip.mpg
torbjørn h.

Intressant det der med 4.1.1...muligens på sporet av noe der..DV komprimering ja...problemet er at noen ganger når jeg rendrer kommer firkantene(selv om jeg ikke legger på filter som sharpen eller lign) ''originalen''funker alltid fint og har ikke noen problemer ..dette går ut over kreativiteten da denne ''bivirkningen) virker hemmende...4.1.1 replikken din fører meg nå kansje på sporet....når jeg tenker etter har jeg TO til tre ulike IE 1394 DV kompressorer flytende i systemet til firewire. (texas instrument 1394 ....VIA 1394 ....msdv 1394 compliant...Har ikke tenkt over før nå at problemet oppstår særlig når maskinen finner det for godt å f eks bruke msdv på import av DV for så å bruke en av de andre feks miroDV på rendring og lagring til HD.(hadde et digital origin MOTO DV engang uten problemer...(har nå ''bare'' et pinnacle som funker på ulike komprimeringer import og dermed fører til noe mere av noe uønsket som i utgangspunktet ikke er synlig men tar form etterhvert i prosessen......Skal rense opp og prøve meg fram...alt er mulig å fikse hvis man fokuserer på problemet og tester det ut..........?
TH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu