Oktoberkveld i Namib-ørkenen
Store sand-dyner viser form og farge i solnedgangen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-10 17:33:54
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-10 17:37:11
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon F5
  • Nikkor 24-120mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

flott bilde! Vet nok tatt bildet uten mennesker selv om det gir oss et lite innblikk på hvor stor disse sanddynene egentlig er!!! pene linjer gjennom hele bildet og trærne gjør seg utmerket!
Lena L.

Fint! Vakre farger og linjer. Synes den firkanten på den sorte linja (over treet til høyre) forstyrrer litt, men ellers bra!
Ragnar W.

Flott natur med fine linjer og farger!

Jeg synes hele utsnittet burde vært flyttet til venstre slik at det høyre treet ikke hadde blitt med, men hele det venstre.

I tillegg er det et par uromomenter, først og fremst ved personen som kommer gående i sanddynen bak treet. Noen sekunder senere og det hadde vært mye bedre.

Det samme gjelder personen oppe til høyre. Litt bedre timing og hele personen hadde syntes og vært en fin referanse til størrelsener her.

Den nevnte firkanten (steinen?) plager meg mindre.

/Ragnar
Frank J.

Et godt bilde!
Treet på venstre side retter godt opp balansen. Jeg synes spesielt personen på toppen gjør seg godt for å vise størrelsesforholdet. Kunne du mørknet skyggene litt mer? Bare småpirk selvsagt, men slik er jeg..
Espen A.

Liker bildet ditt godt, god komopsisjon (synes jeg), og fasinerende mengder med sand da!
Helene B.

Er litt enig med Ragnar W. i at hele utsnittet skulle vært litt mer til venstre, men men. Syns fargene og formene er helt herlig! Ser litt grafisk ut, veldig tøft!

Helene :)
Alex O.

Flott bilde, selv om jeg er ogs[ litt enig med Ragnar. Egentlig ville biolde v'rt mye bedre uten mennesker i det hele tatt, men dette var visst ikke mulig.

Her er motsetning til ditt bildet :-)
http://www.photosight.org/photo.php?photoid=121
Rune Edvin H.

I grunnen bare enkelt og pent.
Rune
Alf B.

Veldig stilig. Sand er gøy å ta bilde av.

Alle personene er halve, treet til høyre også. Og det ser ut som en kamel har gjemt seg bak treet til venstre. Hva med en vertikal-versjon med bare det midterste treet og opp, da faar du likevel med han i den hvite skjorta...

Bra bilde.
torstein b.

Takk for fine kommentarer. Skulle gjerne ha vridd utsnittet litt mot venstre, men da ville det dukket opp et stygt kjøretøy fullt av gestikulerende turister. Ikke enkelt å få dem til å opptre på rett plass i bildet samtidig!
Har prøvd ditt forslag Alf, men må ofre treet om diagonalen skal bli til å leve med (v2).
Torstein
Knut L.

Facinerende - ørken er utrulig fint når du ser det som presentert. Jeg tror V3 blir mitt valg.

mvh
Knut
Endre B.

Fantastisk natur. Vil bare tilføye at jeg tror en mørkere/kraftigere blåfarge på himmelen hadde hevet bildet enda noen hakk (polaroidfilter er din venn.. ;-) )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu