Kebab
En liten miljøskildring fra Pellygata i Sarpsborg.
Her får du pizza og kebab, en øl(eller to) fra Borg Bryggeri, og i tillegg kan du gå rett på bussen.
Alt i alt blir det en riktig så fin fasade...
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 70-200 APO F2.8D HSM
  • Brennvidde200(x1,5)mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Atle A.

Godt eksempel på at selv et kaotisk, teknisk dårlig bilde kan fortelle en god historie.

Bra sett!
Avsluttet .

Absolutt ikke enig i at dette er teknisk dårlig. Det tekniske; skarphet, farger, eksponering osv. sitter så det holder og vel så det. Selve komposisjonen kan sikkert diskuteres. Men selv synes jeg underteksten forsterker bildet; sammenhengen mellomde ulike elementene i bildet - Kebab, pizza, pils - og busshodleplass. I tillegg ser det ut til at denne kebabpizzapuben er tildelt navnet Paradis...he,he....


Godt sett. Opplever de ''rotete'' plasserte elementene er det som skaper dette bildet jeg.

Pils - Kebab - pils - pizza - pils - kebab - pils - pizza - pils - pils - pils - pils - siste bussen hjem; om en rekker den da....
John G.

Takk til begge to.
Rent teknisk mangler det nok endel, ja, Atle. Neste gang blir det med stativ og nedblending til rundt blender 8. Tenker det vil hjelpe litt.
At det er litt kaotisk og rotete, er jo hele meningen, og komposisjonen tror jeg må være som den er.
John :-)
Adrian Øhrn J.

morsomt bilde. enig med de over her, men synes da absolutt at bildet er bra teknisk(??)
Birger J.

Morsomt bilde, men i.o.m at alle elementene sitter inne i ramma bortsett fra parabolantennen skaper en viss uro. Men dette er uansett forferdelig artig å se på.
John G.

Bildet har ikke skarpheten det bør ha, Adrian. Det er nok et faktum.
Ja, det er mye rart på et begrenset område! Parabolantenne, overvåkingskamera,, reklameskilt i mange varianter, løse ledninger, en kontakt(?) som henger og slenger og andre småting. Den som leter finner.
Takk for kommentarene!
John :-)
PS Det er tiktig det, Tommy, at denne kebabpizzapuben heter Paradis! Hvis dette er paradis, ja da er ikke jeg så sikker lenger :-)
Avsluttet .

Nei, jeg tror nok de blingsa litt da de bestemte seg for det navnet ja...hadde nok passet bedre med et ikke fullt så svulstig navn i allelfall. Kebab og (mange) pils i kombinasjon borger vel heller for en dårlig dagen derpå enn en dag i paradis ja...:-)
Knut L.

- ja, det er jo som å være i PARADIS !

Arti' utsnitt og motiv som vanligvis vies oppmerksomhet når man er i Syden. Men, ikke for det, så er jo Sarpsborg ganske langt syd også.

OK dokumentasjon.

mvh
Knut
Lars-Anders M.

Liker spesiellt parabolen! Bra!
Avsluttet .

Her har de faktisk best pizza i by`n :o)

Mvh Laila
Thorfinn B.

Tåler en liten beskjæring av Philipsen oppe for å rendyrke motivet. Artig skildring av Særp som trolig innehar norgesrekorden i flest gatekjøkken og kebabbuler på kortest mulig strekning. Mellom Torget og Klavestadhaugen må det vel være minst 25 stk. he he he.
Peter D.

Herregud dette er jo fantastisk stygt. Helt gruelig. Estetisk sans har man visst ikke mye av i Sarpsborg, og de som har litt evner i den retning kommer vel ikke til orde. Fint bilde.
Pete
Frank W. G.

En motiv som går rett hjem hos meg. Bra!

Frank
Anne-Britt L. M.

Dette var herlig. Jeg fikk litt ''feriefølelse'' med alt kaoset. Jeg synes du har fått system og balanse i bildet. Kreativt!

Anne-Britt
Atle A.

Du bør ta deg en tur til Strømmen. Liker du å feste slike motiver til CCD-brikken, kommer du til å få en 24 timer lang serieorgasme...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu