CHRISTEL!
Christel er min datter på 19 år.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-25 02:25:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-25 02:25:45
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-05-25 06:11:10
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2004-05-25 06:21:49
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2004-05-27 02:26:24
    Versjon #6
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg er nødt til å bruke utsnitt fra større familiebilder o.lign. for å få portretter av min datter Christel. Av den grunn er jo ikke bildet slik det bør være...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89889} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Arthur O. A.

Wow. Spøkelsesaktig. Syns du har redigert det litt for mye i PS. Du har en pen datter. Ta gjerne flere bilder av henne.

Arthur
Karianne H.

Takk for det! Hadde det enda vært så vel at jeg fikk ta bilder av henne, for hun er veldig fotgen hvis hun vil!!! Som jeg skrev over her, så må jeg altså bruke utsnitt av fam.bilder osv. for å få portrett av henne. Jeg redigerte det såpass mye fordi bildet er såpass uskarpt at det ikke ble så bra! Men skal se om jeg kan få lagt inn en versjon som er mer naturlig.....?

Karianne :-)
Avsluttet .

Hei K!

Jeg synes du har prøvd for mye med disse bildene til at det kan bli noe bra. Utgangspunktet er vel ikke så galt..

(er det lov å legge ut fler forskjellige bilder som nye versjoner??)
Jeg tror v1 kunne blitt det beste. Som du sier er det absolutt en pen jente, men ikke gjør for mye med bildene...

Mvh Laila
Karianne H.

Laila: Takk for kommenatar! Jeg har spurt flere her på ''dotten'' ang. det å legge ut flere versjoner. De har svart meg at så lenge det er samme motiv er det lov. D.v.s. at man kan legge ut et portrett tatt i forskjellige vinkler osv.osv.
Det er svarene jeg har fått! Jeg har tittet på andres bilder, og de har også lagt ut ''litt av hvert'' under samme bilde. Så dermed tar jeg også sjansen.
Når det gjelder disse bildene så er de atså et utsnitt fra et annet bilde, så hodet på Christel var bitte-lite. Sier seg selv at jeg ikke klarer å gjøre det beste ut av det på det kameraet jeg har! Men jeg er litt ''glad i'' annerledes bilder også, altså litt mystiske, redigerte bilder. Så jeg ville gjerne prøve meg på det også. Ser st det er masse portretter som er enda mer redigert enn disse!
Ha en god dag!

Karianne :-)
Odd Arild E.

V. 1 har størst potensiale.Synd at det måtte behandles så sterkt i PS.
Odd A
Avsluttet .

Her har du maltraktert din vakre datter med noen grusomme bilder. Alle bildene er meningsløse etter min mening. Aller verst er v5, den behandlingen du har gitt øynene er helt huff.

Hvis dette er kunst, har jeg tydeligvis misforstått. MEN, prøv igjen, resultatene kommer med tiden.

-Jokke-

Jan Erik L.

Hei Karianne.

Ser du sliter litt her. Noen forsøk på softing her. Det er ikke alltid like enkelt. Ser ut som om du har brukt både blur og diffuse glow. Kunsten er å regulere det til en passe liten mengde. Bruk et eget layer til filterne. Gi det så en passende tranparancy. Sjelden mer enn 50%. Og bruk så ett soft viskelær for å gi klare øyne. Gjerne munn også.


Fortsett å øve. Det gjør jeg.

mvh

Jan Erik
Anniken S.

Hei Karianne
Dette ble ikke bra.....
Bildene er alt for behandlet. Når du legger inn en blur på et bilde går du inn på edit-fade. Her kan du justere både typen overlay/blur samtidig som du kan velge at den skal være litt mer transparent. Bruk lag i PS. Det er lettere å gjøre små justeringer da og man mister ikke det som i utgangspunktet var bilde.....sorry, bedre lykke neste gang!
PS! Jeg mener det ikke er lov å legge ut annet enn det samme bilde, med forskjellige behandlingsmetoder/justeringer.
Karianne H.

Hallo alle sammen!
Takk for flere kommentarer :-))
Må le litt av meg selv nå, det er visst ikke så greit å være uten scanner og måtte ty til ''det man har'' på data..
Jøss da, er klar over at ikke så mange ville like dette, men jeg har faktisk sett det verre her.. Og da har jeg tenkt ''Huttetu''. Men samtidig synes jeg det er spennende å lage bildene litt annerledes, så v#1 (og kanskje #4) synes jeg er litt ok. Heldigvis har alle forskjellig mening om ting.
Anniken: Jeg også trodde det bare var lov å legge ut samme bilde bare med andre farger, justeringer osv, men har spurt en hel del om det. Alle har svart det samme som jeg skrev over her. Hvis dere ser på bilder inne her, så er det utrolig mange som legger ut ulike bilder. Jeg leste at man kunne bli utestengt herfra hvis man gjorde det, men så lenge andre gjør det, så gjør jeg det også! Så får jeg heller bli utestengt :-(
Ha en god natt alle sammen!

Hilsen Karianne :-)
Karianne H.

Jan Erik: Dine bilder kan overhodet ikke sammenlignes med mine! Du har virkelig bra portretter!!! Det stemmer at jeg har prøvd med både blur og diffuse glow, noen av hvert... og ja, jeg sliter her. Skal fortsette å øve som du skriver! Takk for det...
Er det noen som vil prøve å gjøre v#1 bedre, så vær så god!

Karianne :-)
Karianne H.

Hei igjen!
Har et spørsmål til dere!! Er det noen som vil at jeg skal legge ut originalen for å prøve å ''ta seg av den'' for meg?? Eller send meg en melding eller mail hvis noen er interessert og jeg sender dere bildet...
På forhånd takk!

Karianne :-)
Atle A.

Dette er et bilde som vokser. Det er tredje gang på et døgn jeg ser det. Første gang visste jeg ikke, andre gang lurte jeg litt. Nå fenger det. Jeg tror det er det klare blikket i alt det duse som gjør det.
Karianne H.

Til Atle: Tusen takk! Du er vel den eneste som syns noe om dette bildet, og takk for det. Men faktisk er det ikke så ille på papir. Jeg sendte det inn (mest for gøy) for å se hvordan det tok seg ut som papirbilde, og selv Christel (på bildet) syntes det var litt fengende...!!! Og da er jo alt som det skal være synes jeg. Hvis modellen liker bildet (og fotografen) - ja, så hvorfor ikke???

Hilsen fra Karianne :-)
Erik Ø.

Enig med AtleA her.. Veldig fengende bilde.. Får litt Blair Witch følelse med den mørke bakgrunnen..
Stå på :o)

-eirik
Inger-Lise S.

Jeg likte v#1 straks jeg så det,men ikke de andre versjonene.Jeg syns de er for overbehandlet. V#1 har noe vart og eterisk over seg.Likte det godt!

Bra at du våger å legge ut bilder du er usikker på.Fortsett med det.Og for all del:Fortsett å leke!

Angående spørsmålet om flere versjoner,tolket jeg det slik som deg.Men når jeg ser hva de erfarne gjør,våger jeg også iblandt.Vi blir mange som i såfall måtte kastes ut.Men jeg vil tro saken først vil komme opp fra ledelsens side.
Har sett saken bli tatt opp på diskusjonssidene,uten at ledelsen har blandet seg inn.
Så vi får ta sjansen:)

Mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu