Veggpryd
Harstad Kulturhus ble innviet i 1992 og har en av landets fineste konsertsaler. Dette er imidlertid fasaden og en del av den er et kunstverk i seg selv. Kunstneren har laget flere keramiske fliser med forskjellige motiver som er spredt utover veggene i synshøyde. Jeg husker dessverre ikke hvilken kunstner som har laget dem, men kan finne det ut hvis pågangen blir stor :-D
Utstyr
  • Olympus E1
  • Zuiko digital 14 - 54mm
  • Blender-
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • AnnetJustert og beskåret i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91347} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anniken S.
Det var et underlig kunstverk. Hva skal det forestille?
Liker bilde. God kvalitet og fokusen er på rett sted.
Skulle kanskje ha ønsket meg hele det grå feltet?
Allikevel, dette fungerer godt for meg.
Caroline M. S.
Liker veldig godt fargene i bildet, men er litt usikker på den lille dybdeskarpheten du har valgt. Tror kanskje jeg ville hatt litt mer av de rosa flisene skarpt. Eller kanskje det er noe med at den flisen som er skarp ikke er så veldig tydelig (i hvert fall ikke den mørke delen som stikker ut/ligger utenpå flisen).

Jeg lurer litt på om dette er et bilde som er bedre/ser bedre ut for de som har sett veggen ''live''? Ellers fint med fugene/linjene mellom flisene.
Inga Helene J.
Hei og takk for kommentarer. Sannsynligvis har de fleste som har gått forbi denne veggen, aldri lagt merke til dette. Flisene er ca 7,5 cm store, så ikke noe megastørrelser her :-D

Caroline: Jeg skjønner ikke helt hva du mener med skarp men ikke tydelig. Kan du forklare det? Som dere sikkert har skjønt, liker jeg å ta bilde av litt ''rare'' ting eller se på ting på en litt annen måte enn det åpenbare. Derfor er jeg veldig glad for at dere tar dere tid til å kritisere.

Inga
Caroline M. S.
Jeg teker på den keramikk-dingsen (den mørke) som stikker ut fra den lyse flisen. Den ser skarp ut, men det er likevel vanskelig å se den skikkelig. Kanskje er den for langt i fra - detaljer i keramikken viser ikke. Kanskje er den for blank eller har fått litt feil farger (når jeg ser på den, synes jeg det virker som den kanskje i virkeligheten er mer blå enn den framstår som på bildet). Og kanskje blir jeg forstyrret av det som ser ut som litt utbrent på toppen langs den svarte kanten til høyre. Jeg vet ikke helt hva det er, men den fremstår altså som skarp, men likevel utydelig i mine øyne.

Håper den forklaringen hjalp/gjør at du skjønner hva jeg mente. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu