Gode venninner gjennom mange år!
Dette bildet tok jeg dagen før min eldste datter reiste til USA for å studere i 3 år. Hun hadde besøk av bestevenninnen, og de ville gjerne ha et bilde sammen før de tok avskjed med hverandre for en god stund. De ser blide ut på bildet, men tårene kom etterpå! Nå har heldigvis de 3 årene gått :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-16 01:20:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBrukte speilreflekskamera med stativ og svart/hvit film.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Karianne H.

Etter et par bilder med gode kommentarer bærer det vel ut på ville veier igjen.... med portrettene mine!
Tar sjansen likevel - jeg er med her for å lære av feilene jeg gjør. Her ser jeg at ansiktene er noe utbrent, noe jeg ikke hadde sett før jeg begynten på ''dotten''. Så der ser dere.... virkelig fremgang!
Bildet er gjort litt uskarpt med vilje.

Karianne :-)
Inger-Lise S.

Hei Karianne! Et trivelig portrett av blide og naturlige jenter.
Bildet kledde den diffuse effekten og fine bakgrunnen,syns jeg.Godt jobba!

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Trevligt porträtt. Härlig harmoni i bilden. Fint med den ovala formen.

mvh/Christer
Inge-Martin F.

Flott ut trykk i bilde med dus og softa,men med auger som er skarpe og fine.
Det er og eit klasiskk tilsnitt med desse kvite hjørnene som gå greit her synes eg.
Mvh. I.M.F
Jon Magnus T.

Liker virkelig ikke den måten å ''avrunde'' et bilde på... I mine øyne blir dette da bare feil... Men ellers kunne det blitt er fint bilde...


JM
Kay R.

Ovalfomen ikke helt min stil, men ellers et helt greit bilde. Endel mangler på skarphet også.. fotogene motiv da..

MVH Kay:-)
Anniken S.

Søte blide jenter, men bilde har nok litt for dårlig kvalitet.
Sikkert koselig for de å møtes igjen etter tre år,
skjønt mye forandrer seg på den tiden...
Espen P.

Flott fanget situasjon når alt var så leit... De ser jo riktig så ''vennete'' ut - og søte er de begge to. Litt artig bilde fordi jeg kan ane historien du forteller. Jenta til venstre i bildet finnes ikke genert for bildetaging, men jeg kan ane en tilkneppethet hos den andre jenta. Veldig søtt bilde. Kvaliteten er jo dårlig her, med tanke på skarpheten, men jeg synes ikke det gjør noe. Kanskje det hadde vært fint med ''sepia-filter''? Når det gjelder den vignetteringen din tror jeg det ville funket bedre om du ikke hadde kuttet den av i kantene...(?) Men jeg også har et litt rart forhold til vignettering... Det var noe av det første jeg fikk til i bildebehandling og jeg har fått en idé om at det er noe ''amatørmessig'' over det :) Men det om meg. Flott bilde dette :)

ePsen
Karianne H.

Hei, og takk for kommentarer...både ros og ris!!! Joda, bildet har mange tekniske mangler osv, men jeg syntes det var ok likevel, og la det ut..
Skrev jo at bildet var gjort litt uskarpt - med vilje. Når det gjelder rammen så synes jeg det er ok med sånn oval kant, hvertfall på bilder som dette. Enig med deg Espen at det var noe av det første jeg lærte meg, og dette bildet er tatt for 4 år siden!
Jenta til høyre er min datter, altså hun som skulle reise til USA, og det er kanskje noe av grunnen til at hun ser anspent ut. Tror jeg da...?
Kan jo prøve å legge ut en sepia-versjon for å se hvordan det funker, tror at det kunne bli ok!
Mye skjer på 3 år ja, det er sant, men jentene er fremdeles bestevenninner!

Hilsen Karianne :-)
Karianne H.

La inn en slags sepia-versjon, men det var så vanskelig å få det ordentlig. Tror det er fordi den ene er så lys og den andre så mørk i huden.. Forskjellen blir så tydelig.

Karianne :-)
Christer B.

Kjempefint venninnebilde, sikkert betydningsfult for de det angår, men litt kjedelig for oss utenforstående. Kunne forsøkt med profil mot hverandre med dype blikk f.eks.... savner liksom litt a-ha-følelse og kreativitet her. Men for all del, flott venninnebilde!
;)
Atle A.

Du har utviklet en signatur på bildene dine. Teknisk sett brenner det ut i høylyset og forekommer noe uskarpt, men bildene lever likevel. Tror det skyldes at du greier å få til et smell i øynene. Det teknisk ufullkomne matcher også innrammingen ganske bra, bildet får et ferniss av noe gammelt og tidløst.

Fint bilde.
Karianne H.

Takker for kommentarer til Christer og Atle som kom til etterpå! Jeg setter stor pris på ærlige komm. og håper å bli bedre etterhvert! Takk til Atle som skriver at bildene mine lever :-)

Hilsen Karianne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu