En god gutt...
Min sønn Espen!
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • Cosina 4000S
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetAnalog kamera - scannet!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei.

Syns det passet så godt med båtbaugen i bakgrunnen , det skapte et fint miljø rundt han ,
en glad og fornøyd gutt dette her ,
veldig bra formidet.

Mvh Inger Anne
Jørgen S.

Flott bilde med fin belysning av en naturlig gutt. Enig i at båten er en fin bakgrunn. Er litt usikker på beskjæringen i bunn. Burde støvlene i bunn vært helt synlig eller skjært helt bort?

Jørgen
Espen P.

Beskjæringen her ser litt feil ut ja. bena.... Hverken eller nå. Ville prøvd å få litt mer ''futt'' i kontrast og farger her, men aner ikke om det lar seg gjøre med dine kunnskaper om PS.... he he (Var jeg veldig slem nå tro....?) Ellers et flott bilde som er sjedent naturlig. Og det er det absolutt viktigste for meg når det gjelder bilder av barn. Ser han er litt ''brydd'' for ett eller annet, men han fremstår som NATURLIG. Bra dette. Og for et NAVN da gitt!!! Espen er kjempeflott :)
Båten = Knall!

ePsen
Karianne H.

Takk for kommentarer!
Kjempeflott at dere skriver akkurat det dere mener - det er jo det jeg lærer av! Hva skulle jeg ellers lære av? Og Espen, du vet jo så godt om mine PS-kunnskaper (he-he). Du var IKKE slem! Espen er et fint navn også...
Jeg er enig med dere som nevner støvlene. Var litt usikker på hva jeg skulle gjøre. Det var en tømmerstokk i bunnen - jeg burde kanskje ikke kuttet bort den, eller jeg burde kuttet bildet rett under hendene hans kanskje??

Sommerhilsen Karianne :-)
Avsluttet .

HEi Karianne!
Bra bilde!! Litt synd at ikke støvlene hans er med, men ellers er det veldig bra!!

Sommerhilsen fra Laila
Solvor N.

For en fin sønn du har! Og portrettet er naturlig og godt. Bra med båten i bakgrunnen. Tror nok at tømmerstokken også med fordel kunne vært med.

Hilsen Solvor
Karianne H.

Hei, og takk for kommentarer!
Solvor: Vil bare si takk for at du synes jeg har en fin sønn! Må opplyse deg om at bildet er tatt for 20 år siden!!! Men han er like god nå - som 24 åring!

Jeg har kameraet jeg brukte her enda, og det er like bra. Jeg bruker det i blant.

Hilsen Karianne :-)
Inger-Lise S.

Hei! Visst er det en flott gutt! Jeg bryr meg ikke om støvlepratet her,men kunne muuligens ønsket sjarmtrollet litt skarpere...På den annen side kler det bildet med det litt softe looket.Bildet har noe over seg som er godt å se på.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu