Verdens flotteste fruktfat
Byen er Barcelona. Bygget er La Sagrada Familia. Synes appelsinene på toppen var morsomme.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-03 19:03:46
    Versjon #2
Utstyr
  • fujifilm s5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Ser nå ut for meg som om du har gjort det på en veldig grei måte, men hvorfor du har gjort det skjønner jeg ikke, finnes nesten ikke værre enn disse sort hvitt/farge bildene, det blir hverken fugl eller fisk, og gjør sjelden eller aldri et lite spennende motiv bedre.. (synes jeg, men det trenger du ikke bry deg om om du ikke føler for det:-)

Når det gjelder selve det du faktisk har gjort, så må du nesten oppgi fremgangsmåten din for at man skal kunne fortelle deg om det finnes enklere eller bedre måter å gjøre det på.
Andreas Ra K.

Jeg markerte ''frukten'' og valgte inverse, så fjernet jeg fargene og justerte litt opp og ned på kontrast og lys. Fargen på frukten gjorde jeg lite eller ingenting med.. Jeg gjorde det slik fordi jeg syntes det var litt kjedelig i farger, og ville teste. Var først fornøyd, men når jeg kikker på det nå blir jeg plutselig litt usikker. Ser litt rart ut kanskje.. Hm.
Avsluttet .

Ja det viktigste er nå engang om du liker det eller ikke:-)...

Vi har vel alle endel av denne typen bilder som ikke formidler noe særlig til andre, det er det som er vanskelig med foto, du var der, du reagerte på noe og du tok bildet, for meg som bare ser et enkelt utsnitt av totalen, uten å få med meg hverken stemning, temperatur, bølgesus eller annet, så blir det bare en merkelig stabel med appelsiner, og enda ett sort hvitt/fargebilde....

Jeg lurer jo litt på hva i all verden appelsinene gjorde der oppe:-)

Metoden du har brukt for å få det frem er nåe helt grei..
Avsluttet .

se det, et nytt bilde:) kjekt å leke litt! fint bilde, god ide...men litt enig med JPK... :)
Andreas Ra K.

Jeg vet ikke hva appelsinene gjør der oppe. Det er et mysterium..
Avsluttet .

Men nå som alt er i sort hvitt, så ser man ivertfall at de ikke er helt ekte:-)... Sånn bortsett fra det, så er det sikkert en offergave til en eller annen appelsingud:-)
Erling K.

Bra, dette her! Nå er ikke jeg den store tilhenger av delvis farger/svart-hvitt. Jeg synes stort sett at bilder er best i enten bare farger eller i bare svart/hvitt. Men dette var altså bra.

Mvh EK
Håvard P.

nytt bilde er kult. det vanskelige andre-bildet! var litt lettere for min del. syntes det ble vel kunstig med de appelsinene. men ok kontrast med stilasene bak
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu