Skip I Geiranger
Hurtigruta Midnatsol og to andre små cruiseskip i Geiranger.
Bildet inngår i albumet Hurtigruteskip -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-04 00:42:11
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-08-06 14:57:22
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger541
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ola B.

Hei Carina!
Et kjempe flott bilde. Nydelige farger, kanskje noe undereksponert. Jeg ville nok ha unngått både bladene øverst og himmelen til venstre ved beskjæring øverst. Ellerst et flott bilde.
Hilsen Ola.
Ola B.

Hei igjen!
Jeg mente selvfølgelig overeksponert.
Hilsen Ola.
Karianne H.

Hei Carina!
Se der ja - du har også bilder fra Geiranger!
Flott sted - ikke sant?
Bildet ditt er veldig fint, og i motsetning til Ola så ville jeg hatt med bladet øverst i bildet. (Slik som konglene mine!)
Jeg visste forresten ikke at hurtigruta gikk innom Geirangerfjorden...
De gangene jeg har vært der har det alltid ligget cruiseskip der, og de skipene er med å skape noe spesielt for stedet synes jeg. Masse flotte motiver å fotografere der..
Jeg liker bildet ditt godt!

Hilsen Karianne :-)
Carina H.

Takk for kommentar Karianne og Ola. Syntes også det var ok og ha de bladene der! Det er et flott sted ja, hadde ikke du lagt ut de bildene dine fra Geiranger hadde sikkert ikke jeg lagt ut dette. Jeg begynte å lete gjennom mine bilder fra Geiranger og fant da noen som alikevell var brukbar :)

Avsluttet .

Hei Carina.
fint bilde du har lagt ut her. Jeg synes det er spesielt kult at du har fått med flere båter her og det med bladene var en meget god idè. jeg liker spesielt at båten din har fått en meget bra plassering. Kanten på landskapet her peker rett ned mot den båten og det gjør også de andre båtene som gjør at øyet mitt faller naturlig på hurtigruten. Flott komponert. Jeg synes utsnittet er best på versjon 1. Men selv om jeg likte bladene så synes jeg de ikke ble helt vellykket her. De bla kanskje litt mer forstyrrende. Jeg ville nok kanskje hatt med mer blader. Og ikke minst ''hele'' blader. Her blir det nesten ikke nok til en forrett engang :) Men plasseringen er fin. Jeg ville ha hatt bladene der og tatt med mer for å fylle ut det hjørne og gjerne litt mer skarpe (ikke helt skarpe, men litt mer enn de er nå).
Jeg la nettopp også merke til at det går enda en linje fra det nest bakerste fjellet ned på skrå mot båten din. Kjempeflott. Jeg synes absolutt du har utviklet deg videre. Litt finpuss på dette her så sitter bilde som støpt. Kjempeflott! Stå på videre og ta masse mer bilder av disse båtene. :)

*vise tomler opp*

Mvh
Sindre
Carina H.

Takk til deg Sindre =) Tenkte ikke så mye på disse bladene da jeg tok bildet, men jeg er enig i at det kunne vært flere av dem, og litt skarpere. De ble egentlig en smule forstyrrende når vi bare ser litt av dem!! Hadde vel blitt bra om de dekket hele himmelen til høyre for den er litt utbrent..
Men men, da har jeg lært det i hvert fall ;)

Carina..
Karianne H.

Hei igjen!
Er nok noe enig i det som Sindre skriver ang. bladene. Det skulle kanskje vært litt mer av dem.
Hver gang min mann er med når jeg tar bilder så sier han at jeg skal ha med et eller annet i forgrunnen - mest for å vise dybden i bildet. Geiranger-bildet mitt ble det nok kanskje litt for mye kongler på, men i mangel av mennesker i forgrunnen, så er det fint å ha et eller annet...
Har du flere bilder herfra så kom med dem!

Karianne :-)
Rune L.

Er nok enig med Ola. Bladene øverst forstyrrer litt. Bildet er litt overeksponert, spesielt den midterste båten mangler lit detaljer pga det.

Ellers er dette et pent bilde.

Rune
Rune L.

Versjon 2 ble mye bedre uten de bladene.
Roger V.

Så nå har du vært i Geirangen og, ikke verst. Veldig bra bildet dette, men har litt å pirke på.
Bladene i toppen burde vært mer med eller helt borte. Altså enten eller. Det ble litt for lite til å få en dybde følelse av det. Skulle helst ha hatt et helt tre, eller en grein i forgrunnen. (pent plassert på siden i bildeflata)

Ser tre båter, ok plassert i dette bildet, det tar alikavel ikke glansen av hurtigruta som er hovedmotivet i bildet. Mulig kontorskjermen min er feil men er båten (hurtigruta) litt mørk i den nederste delen??

Flott mektig natur du formdiler, et av din beste bilder dette tror jeg.
Carina H.

Hei og takk for kommentar alle sammen!
Roger: Ja, du har nok rett i at Hurtigruta er ganske mørk nederst, men jeg har forsøkt å rette på det men jeg får det ikke helt til =/

Tenkte meg at noen ville kommentere den midterste båten, =) Vet at bildet ser overeksponert ut, men det er ikke det. Nå må jeg bare legge skylda på scanneren igjen.. :) Den er vanskelig til tider, også er ikke jeg så flink til å rette opp slike ting så da får det bare være slik...

Carina!
geir j.

Når man får med såliten del av himmelen kan man om mulig beskjære/komponere bildet slik at man ikke får den med. Eller ta alternative bilder med og uten himmel.
Hvis du besjærer litt mer i toppen blir bildet roligere...
Torbjørn S.

Flott samling av fine skip. Overreksponeringen er nevnt. Baldene øverst synest jeg bare blir forstyrrende, derfor er #2 og #3 bedre.

TS
Karianne H.

Hei igjen!
Versjon #3 ble veldig bra, men det ble jo et helt annet bilde også da!
Nå kan vi jo ikke den fine naturen rundt skipet. Jeg holder nå fremdeles en knapp på v#1 nettopp pga den vakre naturen rundt. Der fikk du både et flott skip + fin natur!

Karianne :-)
Avsluttet .

Enig med Karianne her. Utsnittsmessig så funker nummer 2 best synes jeg. Men nummer tre er kanskje helhetlig mer vellykket sånn generelt. Uansett et fint bilde. :)

Sindre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu