Kaizers spiller gratiskonsert for hele Vågen i Stavanger.
Utstyr
  • Nikon D1H
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMitt første konsert-opptak. Har noen flere bilder fra samme opptak, ser ikke bort fra at de kommer til sin rett her på foto.no. Ellers fikk jeg et halvt min. i grava. Å komme midt i 3. sang er ikke populært. :p
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger757
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars Thomas N.

Er vanligvis ikke noen stor fan av blitz på konsertbilder, men her satt det jo bra. Med vokalist i midten og gitarist i venstre hjørne blir kompet litt tomt på høyre side synes jeg.
Vegard E.

Lysene gir liv, og uttrykket hans sier en del. Til at du kommer i siste liten, er ikke dette verst uttelling. Bra farger har du klart å skvise ut av d1h'en også
Lars Kristian A.

tsk, tsk.. Det sømmer seg ikke å komme for sent til konserter:-P

Fint konsertbilde, bra blitzbruk. Selv unngår jeg bruk av blitz på konserter så langt det er mulig, men når man har tredve sekunder på seg er nok det sikre best:-)
Lars Magne H.

Hehe. Når jeg starter arbeidsdagen kl. åtte som grafiker, fortsetter som journalist i fire-tiden, og runder det hele av som fotograf fra ni til tolv, er det fort gjort å komme litt for sent ;)

Blitz: Her er jeg litt usikker... Jeg husker jeg blitzet litt med det ene kameraet med vidvinkelen – bare for å få noen skarpe, safe bilder. Men så kom jeg på at blitz vel såvel som fotomessig, som konsertetikette, kanskje er bannlyst. Så jeg har mye uten blitz også. I det hele tatt var det gode lysforhold, med kveldsol lavt over scenen, mot Jan Ove.

Bildet er forøvrig grafiker-behandlet: Hard justering i kurver og usm, masse kontraster og farge. Fotografer dreper meg når jeg gjør slik, men når jeg har liten tid så er det denne måten som gir de beste bildene på trykk, mener hvertfall jeg. Bare litt vanskelig å se det i den to-spalteren jeg fikk til rådighet :(

lmh
Caroline R.

Visste ikke at man kunne trixe så himla mye med et bilde som skal brukes til journalistiske forhold, jeg. Uansett et artiges bilde, selv om du overhodet ikke fortjente å være der.. De rosa lysene og de sterke fargene er egentlig utenfor Kaizers sitt ''image'', og skaper en annen stemning enn slik Kaizers fremstår for meg. Titt innom Paal Audestad sine bilder. Han har tatt utallige bilder av gutta, og fanger stemningen slik den føles når man er på en konsert.

Nå ble det mye ''negativt'' her, men bildet er veldig bra til å være førstegangsforsøk. Veldig vanskelig å få det til under slike lysforhold, og du har fått Janove i fokus. Og alle armer og hoder er helt innenfor bilderammen.

Muligens skjermen min er mørk, men jeg klarer ikke skille Janoves hår fra bakgrunnen.

Håper du i det minste forsøkte å nyte musikken. For ellers går du glipp av noe stort.

RocKeFeLLeR 9.11. Be TheRe, Or Be sQuAre
Lars Magne H.

Hm. angående blitz-bruk:

Jeg stusset litt da dette ble nevt; som tidligere sagt fikk jeg bare tatt noen få blitzbilder, og jeg husket ikke under forrige innlegg om dette var ett av disse. Etter noen funderinger, og at jeg så bildene igjen i arkivet på jobb, har jeg imidlertid kommet til at dette bildet ble tatt uten blitz. Som tidligere sagt var det meget bra lysforhold i det hele tatt, så jeg hadde egentlig en lett jobb. ''TV-lyssetting'', ifølge en kollega.

Kjørte også program-innstillinger (fy skam!) på grunn av tidspresset. Hadde vært artig å lekt litt, men det får bli en annen gang.

Komp: Jeg ønsker meg så sinnsykt at jeg hadde hatt et utsnitt som var litt lenger ned mot venstre - om dere skjønner hva jeg mener. Skal se litt på resten av bildene når jeg kommer tilbake til jobb.

Caroline: Kaizers er jo et jenteband fra Bryne? ;)
lmh
Caroline R.

Don't..ypp..
Avsluttet .

Hadde vært bedre i S/H, ellers synes jeg det var et ganske godt konsertbilde.

Caroline: Til pressebruk kan man stort sett justere farger/kontrast bildet så mye man vil uten at det er presseetisk uforsvarlig, det er når man fjerner/legger til elementer i bilder til redaksjonell bruk at PFU-spøkelset viser seg.
Caroline R.

Ah. Det var noe sånt ja. Det spøkelset er ikke så snilt. Det heter Sture og er foto-læreren min.
Mari H.

Jeg liker det, med fargene og alt. Lyset _er_ jo sånn på Kaizerskonserter.

Og jeg bruker alltid blitz på konserter, selv om jeg skulle ønske jeg kunne unngå det. Har et for dårlig kamera til det, gitt.

Men steike, så mange Kaizersbilder det finnes her, da.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu