Stille på brygga...
Fra brygga i Geiranger...
Småbåtene kjørte i skytteltrafikk med turister fra cruisebåtene i ett sett, og 5 minutter tidligere krydde det av mennesker her. Plutselig ble det tomt - var det meg de ble redd kanskje?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-10 02:17:51
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-08-10 13:12:14
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRettet opp bildet litt, men det skulle jeg kanskje ikke gjort? Brukt auto-levels og litt mer kontrast.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Hans Petter L.

Nok et flott Geiranger bilde Karianne.
Jeg synes du har fått fin bybde i bildet, men en mellomting mellom V1 og V2 tror jeg hadde vært best. Flotte naturlige farger, med god skarphet!

mvh
HansP
Inga Helene J.

Hei Karianne!

Synes nok at det ble litt mye kai på v1 og litt lite på v2. En mellomting hadde vært å foretrekke. Ellers er bildet flott beskrivende med fine farger.

Inga
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Karianne.

Vet du at eg likte definitivt best #1 med brygga , det var nettopp den som skaper så utrolig fin dybde og også en diagonal her , flott landskap i bakgrunnen der , du hadde sikkert en fin tur;-)

Mvh Inger Anne
Espen P.

Hei
Flott bilde med fine farger og god dybde. Er usikker på utsnittet, men jeg henger litt på v#1 tror jeg. Noe med at den skaper god dybde med så mye brygge.

ePsen
Mike T.

Hei Karianne,
skal jeg velge ville jeg valgt vers#1. Det er forskjell mellom å barbere seg og å skjære hodet av seg. En liten beskjæring i bunnen hadde gjort seg etter min mening, til der hvor bryggen møter billedkanten. Da mister du ikke så mye dybde.
Er ellers enig i at du har fått fargene meget bra fram.
Hilsen Mike
Hans Petter L.

Jepp...
Likte Versjon 3 best!
Veldig bra Karianne!

mvh
HansP
Anniken S.

V3 ble riktig så bra. Har vært innom noen turer for å titte på bildet. Var litt usikker på hva jeg mente om det, men når jeg nå så v3 er jeg ikke i tvil. Dette er vakkert og utsnittet ble skikkelig bra. Tror dere må ha hatt en fantastisk tur dit.
Gidder ikke å nevne at båten har blitt litt utbrent... *S*
Karianne H.

Tusen takk for kommentarer!
Virker som v#3 kanskje ble den beste her - selvom jeg også liker v#1.. Er litt i tvil.
Ellers var det en flott tur. Geiranger er for meg et nydelig sted, og når det attpå til er topp vær, ja da er det supert...

Hilsen Karianne :-)
Inge-Martin F.

V#3 er dei beste synes eg med flotte linjer som unnerbygger hovedmotivet,men kan vera enig i att V#1 gir meir dybde følelse.
Mvh. I.M.F
Carina H.

Hei Karianne. Enda et bilde fra Geiranger :) Jeg synes det er et fint bilde, vet ikke helt hvilken versjon jeg likte best, tror det må bli nr. 3!
Det skipet som er på bildet hadde vi her i Stamsund faktisk for en liten stundt siden! :) var litt artig...

Du får ha ei god natt!
Mvh
Carina (,''o
alexander w.

Synes at v3 ble veldig bra!
Mvh Alexander
Inger-Lise S.

Hei Karianne!
Her har du tatt et fint bilde (selv om det heller endel mot høyre).Jeg tror jeg velger meg v#3 her.Skjønner du har vært på flott tur!

Mvh Inger-Lise
Karianne H.

Hei Inger-Lise! Velkommen hjem fra ferie... Ja, jeg har vært på en flott tur i Norge før jeg legger kursen sørover. Du har også sikkert hatt en topp tur?
Som du ser i det jeg har skrevet om bildet, så har jeg rettet det opp, men lurte på om jeg skulle gjort det.. Rettet det opp mot høyre! Det virket også som det helte mot venstre før jeg gjorde det skjønner du.. Så nå ble jeg i tvil.. Men siden ingen har nevnt det før så trodde jeg at det var ok.. Lurer på om kanskje brygga jukser litt med vinkelen.

Karianne :-)

Eric H.

Hej Karianne,

Här har du tagit ännu en härlig bild från Geiranger! Vilken vacker och storslagen natur det är där, nu blir jag ännu mer lockad av att åka dit...

Jag gillade version #1 och #3 bäst eftersom jag tycker att dessa förmedlar en större känsla av att vara på plats vid bryggan. Dessutom passar de ju bättre med det namn du har på din bild.

Hälsningar
Eric
Marcus B.

Det var en stilig bild, med både linjer rörelse och djup. En otroligt vacker plats också. Jag och min sambo pratar om att åka till Norge för att se lite vacker natur. Är detta ett ställe vi borde åka till?

/Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu