Stetind
Den siste tiden har det vært en debatt om hva som skal være Norges nasjonalfjell, Stetind eller Snøhetta. Tok en snartur til Tysfjord i dag for å komme med mitt innspill til debatten..
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 24mm f1.4
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker0,6seks
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_996290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Geir B.

Hei Fred Åge,

Jeg har sett en del bilder av Stetind, for jeg har litt fjelldilla, men dette er absolutt det mest originale jeg har sett. Her kneiser fjellet over oss som et knivblad. Den frosne bekken i forgrunnen gir bilde en masse dybde. Jeg kan egentlig ikke finne noe å sette fingeren på her. Konklusjon: Skikkelig stilig bilde. :-)
Fred Åge H.

Takk Geir, det var mange hyggelige ord;)!!
Morten M.

Her har du virkelig klart å fange Stetind. Fargene, dynamikken og fin sløring av bekken i forgrunnen gjør bilde vel verdt å se på. Et bildet jeg virkelig koser meg med :-)
Geir K.

Dette var utrolig bra. Blir liksom ikke helt ferdig med og se dette bildet. Meget bra komp og et fint utsnitt. Flotte farger også.
Et mektig stort bidrag til hva som skal bli Norges nasjonalfjell.

Geir
Ingunn T.

Imponert over din utførelse av dette fantastiske motivet. Så fint med fjelltoppen som bader i sollyset, flott av bekken med sløring, den blågrønne fargen i isen, ja i det jele tatt veldig bra. Er dette bare en eksponering? Hva slags filter har du brukt på objektivet? Blir nysgjerrig når jeg ser så gode opptak som dette:-)

Mvh Ingunn
Fred Åge H.

Takk alle sammen! Ingunn; dette er en eksponering;)! I tillegg til et polafilter har jeg brukt et gråfilter, ND 0,3, for få den lange eksponeringen. Jeg har også brukt et gradert filter for å ikke overeksponere himmelen.
Geir B.

Det beste er når man gjør alt arbeidet i felten og trenger kun minimalt med arbeid i PS etterpå.
Ingunn T.

Takk for at du delte opptaksteknikken:-)

Mvh Ingunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu