Godstog passerer Mjøndalen Stasjon
Bildet ble tatt en Marsdag i 1988. Stasjonen har nå ny plattform og godshuset i bakgrunnen er revet. Cargonet har overtatt godstrafikken fra NSB og kjører ikke lenger denne togsammensettingen. Lokomotivtypen foran er på vei ut av drift og lokomotivtypen bak ble tatt ut av drift for noen år siden.
Utstyr
  • Minolta SRT100X
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_997097} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.

Hei
Det er noe "traust" over togene her i landet
Noen av de eldste typene kunne kanskje ha vært skiftet ut!
Jostein
Vidar Magnus J.

Takk for tilbakemeldingen, Jostein. NSB kjører ennå med lokaltogsett fra 1970, men disse er sannsyneligvis ute av drift når NSB får de siste leveransene av de nye togsettene.
tom mamen b.

er dette et skan av en fargekopi fra 1988??? Hvis det er tilfelle kan det forklare den manglende kontrasten i bildet. Jeg ville nok justert bildet i Levels og kanskje økt fargemetningen noe? Bildet som sådan er et informativt bilde fra "gamle dager" og har en klar affeksjonsverdi!

mvh

TMB
Vidar Magnus J.

Takk for tilbakemeldingen, Tom. Det stemmer, jeg har scannet noen av mine gamle bilder inn i PC'n og dette bildet er et av dem. Har prøvd å bedre fargene noe via Photoshop, men jeg har ikke helt håndlag med programmet. Orginalbildet har litt mer korrosjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu