Han lever - inni !
På Karl Johan opererte denne fyren ??. Flink og fasinerende.
Utstyr
  • Nikon D100
  • AF Nikkror VR 80-400
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57944} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Hans E.

Du er tydeligvis ikke fra Oslo, vi som er ifra Oslo er driiiiiitlei alle disse patetiske tullingene som stiller seg opp og tigger på denne måten.... hvorfor må alle sammen komme til Oslo?? jo fordi i Norge så er det så mange tullinger som gir disse....... penger....

Jeg har mer respekt for narkomane som sitter men et colabeger og tigger rett ved siden av, de hender det jeg gir noen kroner, men disse tullingene som karljohan er full av får ikke en krone av meg....
Jostein M.

Skal si Hansemann var irritert i dag. For oss som kommer fra grisgrente strøk er dette en artig del av bybilde, men har forståelse for dere som ser dette hver dag også. Synes bilde var fint jeg, Geir. Skal på en dagstur til Oslo i morgen så jeg skal jammen se etter ham:-)
Mvh
Jostein
Hans E.

Jostein... finner du ham eller lignende skal du få lov til å gi dem et spark fra meg;.)

De er faktisk en sann plage når de står med 20 meters mellomrom igjennom hele Karl Johan, spes på en lørdag og man faktisk skal et eller annet, så må man brøyte seg vei mellom alle bøndene:-) og turistene som står som spikret og nistirrer på dette greiene...

Bildet er nå ivertfall skarpt:-) det skal du ha Geir..
Geir Arne M.

Jo Hans jeg er fra Oslo , men klarer ikke å mobilisere nok energi til å irritere meg.

''Bøndene '' er nok viktig for at Oslo skal fungere. Uten de hadde nok Oslo stoppet.

Da hadde det vært lettere å komme fram men mindre å gjøre.

Ha en fortsatt flott kveld.

mvh
geir
Marianne M.

Hei Geir.
Ser ikke slike så ofte jeg da,så jeg trenge rikke irritere meg...ikke sikkert jeg hadde gjort det om jeg var fra oslo heller. Synes du har fått til et flott bilde her jeg,skarpt og godt. Du har også fått frem fine fargetoner.
Vennlig hilsen Marianne
Bjørn H.

Hei .. Liker bildet jeg .. Skarpt og et moromt portrett .. Det er tydeligvis endel usakelige kommentarer her som jeg tror ikke er konstruktivt for bildet ditt.. Stå på !

Bjørn
Lasse F.

Hei Geir!
Liker bildet jeg! Skarpt og fine fargetoner. Fint utsnitt også.
Kan vi gratulere med nytt kamerahus? eller er det en lånt D100?
Vet jo at du fra før har D1....

mvh.
Lasse ;)
Hans E.

Overhodet ikke meningen å irritere heller, det er nok at man man tråkke rundt i disse taperene hver eneste sommer i Oslo og det blir bare værre og værre, det var artig med han som stod utenfor stortinget med gullmaling for noen år siden, men nyhetens interesse har avtatt litt for å si det på den måten.. Men som sagt, bildet ditt er skarpt, ikke så mye mer å si om det egentlig.
Nils B.

Hei og god morgen til dere alle. Bildet er absolutt bra det og det gir et innblikk kreativiteten i gata der inne. Bildet er også en fin dokumentasjon på at alle og da mener jeg alle ikke er født med gull skje i kjeften. I disse tider da arbeidsledigheten stiger og presse blir større og større på mange av Norges innbyggere kan disse ''tiggerne'' absolutt være et muntert innslag for de av oss som IKKE lar oss irritere. Alternativet til dette er jo å bli ranet, slått ned, innbrudd osv, og da er ikke valget vanskelg. Setter da helt klart mine to skillings på dette. At Geir her dokumenterer på en fin, ren og ja faktisk fengslende måte synes jeg er helt topp. Kreativ ''tigging'',. Noen legger fakisk kolosalt mye arbeid ned i dette, og til Hans, det finnes da andre gater i Oslo enn den lange. Var på tur der inne i sommer og hadde stor glede av å oppleve disse og ble en smule oppgitt da jeg så omfanget av tigging. Å kalle mennesker tapere synes jeg heller ikke noe om.
Jeg er klar over at alle har valg, men noen velger beklagelig vis feil.
Hans E.

Joda Nils jeg er enig i det at det er bedre at de står som dette enn alternativ to som kan være inbrudd osv... men ingen av disse er norske, de er omreisende ''performanceartister'' som reiser rundt på lykke og fromme og Norge er et populært land for disse fordi de vet at det er sikre inntekter her.
Geir Arne M.

LP:
Stavanger Foto gav meg en god pris for mitt nesten ubrukte F100 og da ble det D100. Mye lettere hus å dra rundt med. og mye bedre batterikapasitet.

Nå er jeg heldigital - bortsett fra den gamle Nikon F fra slutten av sekstitallet.

mvh
geir
Avsluttet .

Godt bilde synes nå jeg.

Hadde politiet (?) fått det som de ville, hadde Oslo vært noe helt annet. Synes det er flott med Karl Johan, tegnerne, dansere, ''statuer'', tiggere... Er med på å gjøre Oslo til en spennende by!
Paal A.

Hans da, du kan like godt akseptere at Karl Johan er tapt for ever.

og kanskje finne deg noe viktig å irritere deg over?
Hans E.

Joda, Oslo er en by for idioter:-) dere får stå som fjetret og se på disse tullingene som bukker eller beveger seg eller roper et eller annet hver gang en eller annen kaster en 50 øring i koppen deres....

Har man sett dem i noen år og sett den økende tilgangen av disse tiggerene så.... hvordan er det om 10 år, blir det plass igjen til folket mellom alle tiggerene... En av ''ulempene'' er at når en av disse stiller seg opp foran inngangen til en butikk så blokkerer de for sårt tiltrengte kunder, handelsstanden er ikke særlig imponert over disse, helt greitt at de er i Oslo, men gjør som man gjør med de narkomane, samle dem sammen på ett sted og så kan alle turistene og bøndene dra dit og se på dem, gjerne på slottsplassen fordi der er aldri jeg og tullingene er i godt selskap:-)

Betaler de skatt forresten???;-)
Paal A.

Vel, jeg ser ikke helt forskjell på gatekunstnere og handelstanden på Karl Johan. De er ute etter å tjene penger på turismen uansett. Klarer i alle fall ikke å synes synd på en stakkars foretningsmann fordi andre tjener noen småpenger utenfor døra hans.
Så sur og treig er jeg jævlig glad jeg ikke er!!

Tror forøvrig byen ville blitt ganske mye treigere uten en gate som KJ, og vi som bor her klarer å finne butikker andre steder, så slipper vi å irritere oss over meningsløsheter.
Hans E.

Hehehehe:-) ser jo faktisk ut som om det er flere som irriterer seg over at jeg irriterer meg over disse tullingene og så skal de irettesette meg fordi jeg irriterer meg:-).... Irriterer jeg så rykk tilbake til start... og prøv igjen:-)
Paal A.

Hehe.. sant nok.

Og husk det er jævlig greit å tjene spenn på å stå stille da. Husk det i når du er blakkere enn blakken;)
Hans E.

Gøteborg er stedet for stillestående arbeidere:-).... Tror timelønna er mindre enn kaloriforbruket i varmen...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu