Død mus
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • Sigma Sigma 28-80 Aspherical
  • Blender-
  • Filmtypekodag
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kristoffer R.

Får lite ut av dette... Fokus er på innvollene, ikke på den døde musa, og jeg ser ikke helt hvorfor. Synes ikke motivet er særlig spennende presentert -- det er liksom bare en død mus. Du får sikkert mange tilbakemeldinger fra provoserte dottere på dette bildet, men jeg mener at det er helt legitimt å presentere sånne bilder. Så lenge det ikke er lagt ut kun for å provosere, da. Og her finner jeg lite i bildet utover at det er en død mus.
Avsluttet .

stakar mus.. minner meg om min avdøde hamster. snufs..
men syns ikke det var så respektfult av deg overfor musa å ha fokus på invollene, eller å presentere det såpass flatt og blasst som du har gjort. enig med kristoffer; det er liksom ikke noe annet en en død mus. du kunne gjort mye mer ut av det.

stakar liten.
Avsluttet .

Jeg er enig med Helene! Lit ekelt og skvise musa eller va du har gjort!
Bente F.

Har da vel ikke skviset musa!
Jeg fant den på trappen utenfor hytta mi (sikkert katta),
og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med den,
syntes det var synd å bare kaste den i skogen, å la den bli spist av andre dyr, så jeg tok bilde av den og begravde den! Mener absolutt ikke å provosere noen, beklager hvis det virker sånn!
=)
Jon Fredrik S.

Hjelpe seg vel... Det må da være helt iorden å ta bilder av døde dyr, med eller uten prolaberende innvoller. Bildet er kanskje ikke så fantastisk spennende, og litt flatt er det. Men dødsfallet var dermed ikke fullt så unyttig som de fleste smågnageres.

Sålenge en holder seg innenfor loven, er det vel ikke mye en ikke kan legge ut her, synes jeg.

Mvh JFS
Espen P.

Jeg tror ikke musa er død. jeg tror det er invollene til en høne, og at musa ligger der og spiller død for fotografen. Bra spilt er det også.
Det er mange som legger ut slike bilder som dette, av dyr som enten, som denne musa, spiller død, eller dyra er rett og slett DØDE. (Det er de verste bildene)

Før i tiden fotograferte fotografer uteliggere fordi de ville dokumentere en situasjon. I dag springer vi rundt og knipse de samme uteliggerne fordi vi vil ha ''et kult motiv''.

ePsen
Kjersti B.

Jeg fikk mindre ekkel følelse av bildet da du forklarte historien. At en katt tar en mus er jo en naturlig ting, men da muligheten fortsatt var der for at du hadde most den for å ta bildet, syntes jeg det var utrolig vemmelig. Ofte lurt å forklare bilder som er litt sånn i grenseland.
-KB :)
Bente F.

Skal huske d i fremtiden, selv om dette nok blir det første og siste bildet i denne sjangeren! =)
Skjønner ikke helt hvordan noen kan tro at jeg har most den! Hvordan i all verden moser man en mus!!
Uansett så har jeg lært på dette! =)
mvh
Kjersti B.

Nei, jeg er i utgangspunktet helt enig: Hvem gjør sånt? men det finnes mange rare folk. Hun svenkse kunstneren som stilte ut dyr hun selv hadde drept, for eksempel. Aldri godt å vite! Bra at du ikke er en sånn en :)
Rolf H.

Dette bilde likte jeg:)
Bente F.

takk! endelig en positiv komentar!
mvh
bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu