Solnedgang over en frossen strand
Fra en frossen strand/fjære ved ofotfjorden
Utstyr
  • RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-3 II
  • HD PENTAX-DA 16-85mm F3.5-5.6 ED DC WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger36
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1043685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Martin H.
Et fantastisk lys du har å jobbe med her og stedet har et skikkelig godt utgangspunkt for å få fanget et godt landskapsbilde i den gylne timen. Men syns du ikke har utnyttet potensialet til området du er i her. Et godt landskapsbilde er ofte bygd av en forgrunn, midtgrunn og bakgrunn og satt sammen i en god komposisjon med noe å lede blikket gjennom bildet og alt det der. Denne plassen har det, man må bare plassere seg litt annerledes med kamera enn det du har gjort. På ditt bildet er ingenting i forgrunnen som hjelper med å bygge opp bildet ditt, for å få ordnet opp i dette kan du bevege deg mye nærmere en av disse store steinene som ligger rundt her å bruke en av dem til å representere forgrunnen din. Og hvis du er så heldig å kunne få plassert deg slik av gjennskinnet av solen treffer den steinen og laget en lyslinje som leder deg innover i bildet så har du virkelig noe på gang. Jeg ser sollinjen blir reflektert fint i vannet/isen der, prøv å bruk den. Bakgrunnen har du allerede der med de flotte fjellene, dog mye av himmelen syns jeg heller ikke er så interresant og hjelper heller ikke så mye til hvis ikke du drar på med skikkelig kontrast i skyene eller noe slikt så kanskje du får mer drama ut av dem. Evt. så drop de skyene øverst i bildet ditt og la 2/3 av bildet være bakken og 1/3 av bildet være himmelen - altså da bare den delen av himmelen som er farget gul av solen. Som sagt du har et knallgodt utgangspunkt, du trenger bare å utnytte det :) Har du mulighet så dra tilbake til denne plassen i den gylne timen og prøv å skapet et skikkelig solid landskapsbilde med de elementene som er rundt i området.
Martin H.
Et fantastisk lys du har å jobbe med her og stedet har et skikkelig godt utgangspunkt for å få fanget et godt landskapsbildet i den gylne timen. Men syns du ikke har utnyttet potensialet til området du er i her. Et godt landskapsbilde er ofte bygd av en forgrunn, midtgrunn og bakgrunn og satt sammen i en god komposisjon med noe å lede blikket gjennom bildet og alt det der. Denne plassen har det, man må bare plassere seg litt annerledes med kamera enn det du har gjort. På ditt bildet er det ingenting i forgrunnen som hjelper med å bygge opp bildet ditt, for å få ordnet opp i dette kan du bevege deg mye nærmere en av disse store steinene som ligger rundt her å bruke en av dem til å representere forgrunnen din. Og hvis du er så heldig å kunne få plassert deg slik av gjennskinnet av solen treffer den steinen og laget en lyslinje som leder deg innover i bildet så har du virkelig noe på gang. Jeg ser sollinjen blir reflektert fint i vannet/isen der, prøv å bruk den. Bakgrunnen har du allerede der med de flotte fjellene, dog mye av himmelen syns jeg heller ikke er så interresant og hjelper heller ikke så mye til hvis ikke du drar på med skikkelig kontrast i skyene eller noe slikt så kanskje du får mer drama ut av dem. Evt. så drop de skyene øverst i bildet ditt og la 2/3 av bildet være bakken og 1/3 av bildet være himmelen - altså da bare den delen av himmelen som er farget gul av solen. Som sagt du har et knallgodt utgangspunkt, du trenger bare å utnytte det :) Har du mulighet så dra tilbake til denne plassen i den gylne timen og prøv å skapet et skikkelig solid landskapsbilde med de elementene som er rundt i området.
Torleif S.
Takk for svar. Jeg dro tilbake, men forholdene var ikke like bra så jeg vil prøve igjen senere
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu