Mohammad
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fredrik T.

Får liksom en følelse av at han har på seg en ''elvis-tupe''. Panneluggen er liksom i fokus, men håret over er det liksom ikke.
Men dette var vel kansje meningen.
Mvh
Fredrik
Loke H.

Her ville jeg ikke ha brukt saa hoey kontrast i ansikt, noe hardt lys kanskje? Du faar ikke frem det sjarmerende ved denne mannen. Lite spennende komposisjon.
Rune M.

Synes Mohammed ligner litt på en gammel russisk kommunist på dette bildet. Tror det har noe med at ansiktet er så lyst å gjøre.
Avsluttet .

Sort/hvit taper seg når det er gjort digitalt, vises godt i bakgrunnen. Ansiktet er litt utbrent.
Ørjan S.

Totalt uinteressant. Kunne vert tatt i en fotoboks på sentralstasjonen, med liten innlevelse. 1 av millioner av bilder som blir tatt hver dag og som ikke sier noen ting. Jeg beklager, men jeg har litt høyere forventninger til en profesjonell fotograf som har gjordt mye bra før. Enten det er digitalt eller ikke, dette suger.
Magnus Knutsen B.

Nåja. Fullt så uinteressant er det ikke.
Utbrent i ansiktet, riktignok, men grei nok komp forøvrig. Jeg er litt uenig at luggen skal være uskarp.

Men jeg synes fortsatt CA er den som har tatt seg best ut på disse portrettbildene du har lagt ut.
Tina E.

Jeg synes disse portrettene er av meget bra kvalitet, man får inntrykk av at disse menneskene faktisk besitter en egen personlighet og personen på bildet har en utstråling som fotografen har ''fanget''. Det i seg selv vitner om et godt portrett i disse dager da ''personlighet'' bortimot er blitt identisk med farvesprakende glamorbilder.
Faktisk synes jeg dette/disse portrettene er blandt de mer ''levende'' jeg har sett på lenge.
CF W.

DIGITAL og SORT-HVITT portretter blir faktisk bedre og du har større kontroll en å jobbe med film. Det er et ganske bevisst valg at hudtonene er blåst ut og gjort nesten helt HVITE...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu