CA
portrett av en kjent personlighet i OKK.
Utstyr
  • Hasseblad
  • 100
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIMACON bakstykke
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger696
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Rune M.

Gamle Joe Zeltsman ramser tre grunner for at han ikke anbefaler butterfly lys, som kjennetegnes av at neseskyggen ligger rett under nesa.
1) Du får distraherende spillys på ørene. 2) Du får bare modellering under ansiktstrekkene, ikke på siden. 3) Du får catchlights i klokka 12 posisjon i forhold til pupillene, som er den minst ønskelige plasseringen.

Jeg sier dette ikke for å kritisere bildet, som jeg synes er svært godt. Men jeg er nysgjerrig på å vite hvorfor du likevel bruker dette lyset. Jeg antar du har hatt en tanke bak.
Fredrik T.

Fint å C CA..CF

Er ikke helt enig med gamle Zeltmann, reglene kan ikke brukes uvilkårlig.
Uten lyset på ørene ville de bare vært synlige som skygger, og litt av perspektivet ville blitt borte. Hvorfor skulle lyset treffe ansiktet fra siden?? Han har også briller på seg, og lys fra siden ville vel lag mange rare skygger. Men nr 3 er jeg litt ening med.

mvh
Fredrik

Fredrik T.

CA sånn helt uten om det objektive...
Har noen fortalt deg at du ligner noe helt usansynlig på Peter Sellers i rollen som Presidenten I Dr Strangelove??

Mvh

Fredrik
Jens L.

Artig å se CA, har tenkt litt på åssen den karen ser ut ja...
Aleksander J.

Ja, det er jo CA sånn CA ser ut.
CF W.

Dette bildet er ett i en stor serie av ansikts studier. jeg ønsker å fokusere på ansiktes senter ved å dempe bakgrunn og klærne. Lyset jeg har valgt er svert besvisst- det er for å skape ''høyde'' i bildet. For noen så vil bildet fortone seg slappt. Det skal være knallhard kontrast ....
Dag N.

Fint bilde av person jeg synes jeg kjenner litt etter ett drøyt halvår her på billedkrittikken på foto.no

Uttrykket er avslappet og levende, og den tekniske/billedmessige løsningen er helt grei for meg. Jeg liker bruken av uskaphet.
Dag T.

Fint bilde av CA, fint at du ar fått frem glimtet i øyet.
Thorfinn B.

ja slik ser Carsten ut. Levende og engasjert ansiktsuttrykk og glimt i øyet.
Carsten A.

Opplagt et motiv med betydelig potensiale, som desverre ikke kommer til sin rett i denne tekniske utførelsen. Lyssettingen virker lite inspirert, og toneskalaen er temmelig slapp. Mao.: på'n igjen, det går sikkert bedre neste gang, skal du se!
MVH CA
Rune M.

FT: Zeltsman vet nok at regler ikke skal brukes uvilkårlig. Det var jeg som hadde behov for oppklaringen, ikke han. Grunnen til at han liker å sette lyset litt ut til siden er, utover det som er nevnt, at det skaper dypde. Og 92 åringer som bruker internett skal man ikke lett avfeie. :-)

CFW: Takk. Jeg antok du hadde en tanke bak det. Som sagt liker jeg bildet svært godt.
Trine S.

Ja dette viser Carsten som jeg har vært så heldig å bli kjent med og. Carstens egen kritikk av bildet er ubetalelig!

;-)Trine
Fredrik T.

Greit Rune jeg skal ikke avfeie deg. All respekt for din høye alder.

mvh
Fredrik
Tom B.

Ganske merkelig at virkeligheten (dersom det er det vi nå ser) stemmer så godt med det bildet jeg hadde dannet meg på forhånd.

Det eneste som ikke stemmer er fargen på håret (men hvem vet i disse PS tider). Det skulle vært litt lenger og MYE gråere (ala Anders Bratholm).

Ellers ser jo fyren både klok og snill ut, så der har interiør og eksteriør bra samstemthet.

TomB
Torbjørn V.

Hyggelig å se ansiktet til en person mange nok lurer på hvordan ser ut. Må innrømme at virkeligheten ikke stemmer med det bildet jeg hadde dannet meg av CA, men det er jo heller ikke lett å danne seg et godt inntrykk av noen bare ved hjelp av tekst på internett!?! I allefall ikke utseende-messig!
Ann F.

Triv'li å sjå dæ, CA.
Mvh Ann
Avsluttet .

Lunt og trivelig portrett av en person jeg ikke har møtt, men allikevel føler at jeg kjenner, litegrann. Enig med Trine, CA's kommentar er meget god High-brow humor i kjent stil.
Ole Walter S.

Enig med de andre, fint bilde, og hyggelig å se hvem CA er.

Mvh/Ole Walter
Avsluttet .

Ja, hyggelig å se ansiktet til en av de store bidragsyterne! Fint portrett, men jeg er helt enig med CA ang. lyssetting osv, hehe. På'n igjen!
Erling K.

Et meget fint bilde! Så det er slik CA ser ut..Bildet er i midlertid litt stort etter reglene; 655 piksler høyt istedet for 500. Filen er på 115 kb istedet for 100.
RM: Butterfly lys; hva er det?

Hilsen EK
Rune M.

FT: Hehe!
Rune M.

EK: Gå til http://www.zuga.net/zuga/contributors/zeltsman/body.htm og les kapittel 14. Den beste forklaringen finner du der.
Mats N.

'Hej på dej CA'' ;-)
Visst kan ljus uppifrån ha sina sämre sidor, som nämnts redan.Men en fördel är i mina ögon att det liknar ''vanligt'' ljus (= tex en taklampa/plafond) och det är ''greit nok'' i många tilfällen.
Denna tycker jag är klart OK, kanske undantag skall göras för den catchlighten då...
MVH/Mats N.
Toini B.

Så det er slik han ser ut! Har lurt skikkelig på det, skjønner du:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu