she
may be the song that summer sings
may be the chill that autumn brings
may be a hundred different things
within the measure of a day
Utstyr
  • Canon Eos 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Robin G.

Hey! bilde kom inn rett etter meg.. Det er litt rart når sånt skjer, skjedde her en annen dag med en som heter Lars som jeg kjenner oxo.. Weird asso...
Bra utsnitt og fin helhet, det er frøken Runde som er modell igjen ser jeg.. men med sånt motlys er det litt synd med utbrenthet, vanskelig å ungå uten blitzbruk\ reflektor.. Men det gjør ikke så mye her synest jeg...

RGJ
Kristoffer R.

Morsomt med kjole og parasoll i matchende søttitalls-mønster! Synes komposisjonen funker bra, men ville helst hatt fokus på ansiktet og ikke på parasollen bak henne! Tror kanskje også en solfylt dag ville gitt et mer vellykket lys. Ellers veldig morsomt og (i mine øyne) godt utført.
Silja H.

Robin: Kanskje ej e synsk..
Jess, det e ej og naboen din so okkuperte Flø den overskya og vindfulle dagen mellom sommar og haust. Hadde ikkje anna utstyr enn speilrefleksane og parasollen å hjelpe oss med, so det e litt domt med utbrentheita.

Rønneberg: det e en H&M-topp til kr 98,- Einig i at fokusen kunne vore stilt annaleis (ej e litt nærsynt, og manuellfokus e hyppig brukt). En solfylt dag ville ødelagt motiva veldig. Det ville blitt for skarpe skugga og mystiske refleksa. Synst fargane på kleda/parasollen kjem meir fram i overskya vær.

the music's playing on, and on, and on.... :-)
Elisabeth N.

så faktisk at dette måtte være ditt...av en eller merkelig grunn..du har jo din egen stil..=) harru fløtta eller?
Avsluttet .

Utrolig kult bilde!! Liker det kjempegodt! Den parasollen er jo helt rå. Fargene er veldig fine, synes du gjorde det rette å ta bildet når det ikke var så sterk sol.

Knallbra! :)

Hedda:)
Ove S.

Flott bilde..Trur det hadde blitt enda bedre med litt meir fokus på ansiktet.
Torgeir S.

Hei, jeg synes dette var et flott bilde! Komposisjonen og fargene satt som et skudd og virket litt 70-tallet på meg. Synes også det var litt synd at ansiktet var litt ut av focus!

Mvh. Torgeir
Terje L.

Et artig bilde med godt komp!
Godt gjort å få så stygge farger (i mine øyne) så fine! :)

Grattis med fint bilde!

-Terje
Avsluttet .

jeg prøver meg på en frekkis: Paal Waaktor/Savoy på vers? I alle fall stemmer vers og motiv bra.

-k
Silja H.

Hojsann, ej he fått kommentara! Blir like overraska kvar gong, ej. I dag e ej i tillegg forkjøla.

Skal prøve å bruke fokusen meir målretta neste gong (mot ansiktet), ej vart berre hypnotisert av blomstermønsteret.

Elisabeth: he EJ en eigen stil? Det visste ej ikkje. Men so kjekt å høyre! (viss det då ikkje e hinta til en gjennomført dårlig stil:) Har itj fløtta på læng ennu! Kjeda mej so veldigt.. fær til Bournemouth 15. september, ikkje før. Ennj du da? *prøva å ikkje herme ette dialekta:)

Kjell S: Det e Elvis Costello: ''She'', faktisk frå ehrrmm, skammelig å sei, Notting Hill Sountracket. Men det e en søøde song då, og ej he berre mp3en altso. Synge Savoy den mæ, elle va det berre Velvet so forvirra? Æ vejt itj ææ.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu