Jeg er fra Romsdalen, Norges Tyrol
Bildet er tatt fra et fjell ved Molde, og det er fjellene på andre siden av Romsdalsfjorden du ser.

Sola lyste opp fjellene, men traff ikke området bildet blir tatt fra. Jeg har i ettertid kjørt opp lysstyrke og så kontrast på bildet for å lage bedre kontrast (for å lage silhuett).

Er dette et oppbrukt motiv? Beklager i så fall, jeg synes det var fint. :)
Utstyr
  • Canon EOS D30
  • Sigma 28-80mm 1:3.5-5.6 II macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Line Kristin W.

Vakre motiver er vakre uansett de, Pål :-)

Et pent og godt komponert bilde er det også, men det var da noe inn i *@£¤Zx§# mye grums! Litt slappe blåfarger, men høyere metning hjelper jo ikke særlig på grumset akkurat...

Dette kan du gjerne gjøre om igjen, - men med REN linse ;-) (hvis det er derfra grumset kommer...)

- Line :-)
Torbjørn L.

Flott.. som Line sier.. litt mye groms.. fjern det med kloneverktøyet i PS. Får videre ikke helt bestemt meg om det er for mye nede i bildet.. Tror kanskje det hadde funka i Panorama format også . :)

mvh

Torbjørn
Pål G.

Det stemmer det med grumset, jeg har digitalt speilrefleks som mest sansynlig aldri har vært rengjort (jeg kjøpte det brukt), så det har vært en del støv på sensoren. Når man bruker liten blenderåpning så kommer støvet på sensoren i fokus, linsa er helt rein.

Dette har jeg nå fikset på, men det hjelper ikke nå som jeg er i Bergen, motivet kan kun tas igjen i Molde på en solrik dag. :)

Støvet på bildet er fjernet med verktøy i Paint Shop Pro, så det er faktisk mye bedre enn det var.

Hvis dere vil se det orginale bildet (kun lagret med høyere komresjon) med mye støv (blender F22) så finner dere det her: http://www.lstud.ii.uib.no/~s0328/diverse/Img_1566.jpg
Fred S.

Panoramaet over Romsdalsalpene fra Molde er alltid et flott syn ! Støyen ikke overvettes skjemmende på min skjerm, derimot er personen for mye midtstilt synes jeg.
vh freds
Mehrzad G.

Flott bilde! Dette likte jeg VELDIG godt!

mvh Mehrzad
Pål G.

Takk for fine kommentarer. Jeg skal gå tilbake til samme sted i sommer når det er fint og klart vær for å ta et klarere bilde. Det vil også bli lagt ut på bildekritikken.

Med hislen Pål
Nils L.

Motiv blir ikke oppbrukt. Og synes ikke du skal beklage deg for å legge ut bilder som kan ha lignenede motiv som andre kanskje har sett før. Hvor mange solnedgangvarianter fikk vi da? :-) Vi som bor i Molde ser dette nesten hver dag og blir kanskje litt blasert. Men på en fin dag som på bildet her er det uansett utrolig flott. Likte bilddet og siluetten. Kanskje litt midtstillt, men det fungerer.
Mvh Nils :-)
***
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu