Dagen tar slutt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-10-27 20:27:37
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-10-27 20:57:28
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inger Anne Maritsdotter V.

Vakkert,vakkert som kveldssola skinner her,med flotte høstfargetoner;)
Steinulf L.

Fint og tett utsnitt. Svært vakkert og med fine harmoniske fargetoner. På min skjerm er det et veldig mørkt område sansynligvis i strandkanten over den lille holmen. Likte dette!
Inger-Lise S.

Et pent motiv med fine høstfarger! På min skjerm er det desverre noe uklart og småkornete...Det er fint lys og et bra utsnitt i bildet ditt.Hilsen Inger-Lise
Avsluttet .

Ikke ille, vakkert lys og farger. Hadde kanskje hevet kamera noe, alt. beskåret i underkant. Men for uskarpt samt preget av dårlig komprimering. Brukbart bilde.
Jan N.

Fin stemning og fint lys. Ville nok også vurdert en liten beskjæring i underkant.

På dette, som flere av bildene dine er det en del støy som dessverre skjemmer endel. Er ikke sikker på årsaken (ikke teknisk nok), men det kan være komprimeringen som nevnt ovenfor, men det kan også være (for) høy ISO innstilling. Du bør få noen med innsikt nok til å hjelpe deg med det, for du har mye bra bilder, men...

Stå på du!

Mvh JanJ
Stein R.

Nydelig stemning på dette. Men enig i at det er litt mye ''grums'' særlig i vannflaten.
Mvh Stein
Helene E.

Har nå lagt inn en ny versjon der jeg har beskjært en del i bunnen. Syns selv dette ga ganske bra resultat. Bildet er ikke skarpt men syns selv at det ikke skal være det. Ser det er delte meninger om det.
Takk for kommentarer og råd.
Helene
Avsluttet .

Det var kanskje litt mye beskjæring, hadde ønsket meg en mellomting slik at du akkurat ser litt av refleksene av trærne i vannet. Hvis du med tilsiktet uskarphet ønsker å illudere en dis er jo det en ide, men her er det for tydelig at det er støy og dårlig billedkvalitet som er tilfelle. Det var vel ikke slik at du defokuserte eller gjorde en dårlig komprimering med vilje?
Stig B.

Veldig fine høstfarger. Synes v2 ble beskjært for mye.
Mvh Stig
Helene E.

For mye beskjært ... lager en til. En dårlig komprimering er ikke ønskelig Robbie. Gjør en så bra komprimering som er mulig innenfor den grensen som gjør at det kan legges inn her. Ser absolutt at det er støy i bildet og det har nok med komprimeringen å gjøre antar jeg. Er rimelig fersk i PS og utforsker det stadig, men mye å lære der.
Det ligger imidlertid en naturlig dis på vannet her - rester etter tåken som låg der mye av dagen. Dette ga spennende skiftninger i landskapet denne dagen. Takk for tilbakemelding Robbie.
Inger Anne Maritsdotter V.

Enda et flott bilde fra deg,flotte høstfarger,#3 ble best.
mvh Inger Anne
Jan N.

Versjon 2 ble slik som jeg tenkte meg. Liker den best.

Mvh JanJ
Helene E.

Den siste versjonen ble en mellomting der jeg ikke tok så mye av vannflaten som i versjon 2. Her har jeg fortsatt med noe av speilingen fra trærne.
Dette bildet er tatt senere på dagen i forhold til det forrige bildet mitt. Fikk dermed et annet lys i tillegg til at det meste av tåken var lettet. Det låg igjen kun litt dis over vannet.
Helene
Fred S.

Føyer seg pent inn irekken av de bedre høstbildene på disse sidene nå om dagen. Nydelig lys, og fint med antydningen til tåke over vannet. Litt småstøy der også, men ikke sjenerende.
vh fred
Dag Frode H.

Hei
Det beste høstbildet ditt så langt, flotte varme farger.
Mvh
Dag Frode
Inger-Lise S.

Hei igjen! Det ER nå vakkert dette da! Likte best v#3! mvh Inger-Lise
Helene E.

Syns vel også versjon 3 ble den beste selv om jeg også liker godt den første. Takk til dere for tilbakemeldinger. Forholdene som ga dette bildet er nå ihvertfall historie - det gule løvverket og dermed den gule speilingen i vannet er nå ugjenkallelig borte.....
Helene
Siri Elisabeth J.

Vakkert motiv av deilig natur. Men litt for mye grums hos meg også, spesiellt i vann flaten.

Mvh Siri
Hans Olav S.

Hei Helene.

Det står i infoen om deg selv at du kun har analoge kameraer, men i følge infoen på bildet er det tatt med digital kamera ;)

Fint landkap. Jeg synes speilingen må være med, og likte derfor ikke versjon #2 så godt.

Jeg liker versjon #1 best.

Hva om du tok et vertikalt utsnitt? Altså et bilde som er mye høyere enn det er bredt. Da kan du jo få med alt fra øverst til nedest. Du bare kutter i bredden.


MVH
Hans Olav
Helene E.

Hans Olav:
Nytt forslag til utsnitt som jeg skal prøve ut - takk for tipset.
Riktig at det står kun analoge kameraer på meg. Jeg har imidlertid tatt de siste bildene med et digitalt kamera lånt av min eldste sønn. Er blitt omvendt og venter på å kjøpe eget digitalt. Trives ikke helt med bruken av kompaktkamera og venter derfor på et speilrefleks.
Helene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu