Klisj...?
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 24 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger591
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105243} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per Harald O.

Væl, en grei stemning kansje?
Skulle forresten sett noen skarpe bilder av nordlandsbåten...
Fred S.

Ja......, unektelig litt klisj, og spanderer gjerne en -e- etter ''klisj'' også. Det mest spennende her er effekten på båten. Men fugler kan du.....

vh fred
Bjørn H.

Hei -

Her syns jeg du er inne på noe flott og stemningfult, uten tvil, selvom, ....... du tar så ''vidt'' i bruk ordet klisj...... ????????

Jeg tror det ordet begynner å bli oppbrukt, skal ikke gå nærmere inn på det ... Sol og kveldstemninger er vel alltid flott, er det ikke det da ?? hehe ...

Men her vet jeg ikke om bildet er utsatt for durabelig feileksponering, eller en ren voldtekt av spakene, for beklager, denne store hvite flaten ødelegger desverre motivet ditt ..(etter min smak)

Bjørn :¤

Kjartan T.

Uff Bjørn, så du er en av alle dem her inne som ikke tåler hvitt i bildene da. Kikker du rett mot sola så ser du jo ingen detaljer... Synes dette bildet kunne glidd rett inn som førsteside i jentebladet ''Romantikk'' eller i Ukebladets - Sånn er livet spalte, om utroskap og det å drømme om å være i en annen båt.

Fred, du sier skomaker bli ved din lest, og jeg er vel stort sett enig når slikt presenteres, men Per Harald, følg med så skal du få Norlandsbåten i fokus.
Bård Lauris H.

Jeg for min del synes parret burde vært litt mørkere.... :)
Bergliot E.

Heisann,

Klisj....eller ikke....hvite felter eller uskarp nordlandsbåt....akkesam for meg.
Hovedmotivet jeg ser i dette bildet er de to romantiske hodene som nyter en stille aften. Syns dette fungerte flott.
Dersom man i tillegg prøver å ''lese'' litt dybde i motivet passer den lyse stripen fortreffelig inn her (forutsatt at de to som sitter dær har det bra seg imellom da...hehehe)

Bergliot:)
Kjartan T.

OK, BLH det kan jeg egentlig forstå. Ingen som synes dette var et pent solnedgansbilde med fin stemning da? Godt komponert, med nydelig lys og varme farger... Hadde noen forhåpninger om det, men det må vel litt rennede vann eller noen nøkkeroseblader til i disse dager.
Kjartan T.

Takk foresten Bergliot, den falt inn mellom meg og Bård Laurits. Egentlig er jeg vel glad for at ingen skryter så alt for mye av dette bildet, det ser jo ut som en plakat fra jenterommet på 70-tallet, og det er vel over kanten klisje.

Tatt med et glimt i øyet, men fungerer på de romatiske.- Jo vist, det gjør det jo alltid med slike stemninger. Sånn sett synes jeg også at det er minst like bra og fortellende som mange andre solnedgangsbilder som får skryt her på dotten.
Jóhann Á.

Hei Kjartan!
Godt komponert bilde, må si. Fine solnedgangsfarger, varme og fine. Leve klisjéen!!!
Men uansett om solen er hvit eller ikke, effekten på sjøen er noe rar.
Stig B.

Jeg stemmer faktisk i med JA her; er en enkel sjel som liker vakre bilder. Synes dette er vakkert, fin motlysglorie på personene, drømmende utsikt over noe uklart sjømiljø. Ja, kunne passet som forside på ''Romantikk'', men igjen så synes jeg at grunnen til at noe blir klisje er at det er noe mange liker og dermed har blitt avbildet mange ganger. Det skal ikke hindre noen i å avbilde det en gang til. Bildet kan gi en god opplevelse både for en selv og andre.Selv om mange griner på nesen så liker jeg slike vakre bilder :-). Må imidlertid også si meg enig i JA sin bemerkning om sjøen.

Synes ikke at skomakeren alltid skal bli ved sin lest, ville synes det ble kjedelig f.eks om fs kun tok tåkebilder :-)

Mvh Stig
Kjartan T.

Takk Jóhann og Stig for at dere tar dere tid til å mene noe. Skal legge ut noe helt annet neste gang...
Rolf S.

Flott solnedgang med innhold utover en vanlig solnedgangklisje.
Mvh Rolf
Erling K.

Jeg synes bildet er fint. Båten gjorde seg i bildet. Men jeg synes båten ble litt for uskarp, og speilinga av sola litt for overeksponert (utbrent).

Mvh Erling.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu