Ryddet litt i arkivet og fant dette i utgangspunktet litt tamme, blasse og kjedelige bildet, som jeg var nær ved å slette. Tok det raskt inn i PS og lekte litt. Synes det ble litt kult etterpå, men er redd jeg har overdrevet. Legger ved originalen, så hvis noen har synspunkter på hva som kunne vært løst annerledes, blir jeg veldig glad:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-22 15:04:55
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 15-30 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetCurves, Levels, Dogde/burn, high pass filter, rødt fargetint etc..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger587
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Alf B.

Godt utført, og et studie i potensialet som ligger i digi-mørkerommet.

Det er et objekt som stikker ut av pannen hennes, den er litt forstyrrende, er det vegetasjon? Piercing? Litt rart i et bilde som ellers har et så undrende/fredfullt uttrykk.

Bildet forøvrig liker jeg veldig godt, og uttrykket hennes er bra, lurer på hva hun ser på/tenker på. Hårstrået mot munnen er en fin detalj - naturlig. Pen dame også. Ch-Mix-konturene i stolen gjør at det er vanskelig å se hva det er i sorthvitt, det gir den nesten en abstrakt kvalitet, først trodde jeg hun holdt i et stenplate. Kult.

Litt halo rundt hodet, nesten utbrent i horisonten i pannen og bak hodet. Det var litt synd.

Bra bilde!!
Eivind B.

Hei Alf. Takk for utfyllende kommentar!
Det vesle objektet ved øyet hennes har totalt unnsluppet min oppmerksomhet og skal nå klones vekk. Bra sett. Ellers må jeg innrømme at spesielt haloen rundt hodet plager meg litt også, selv om jeg er usikker på hva som kan gjøres med det. God jul. Mvh Eivind
Avsluttet .

Tror Alf har sagt det meste allerede, så jeg tilføyer bare litt jubel: Digger dette bildet! Det kler s/h utrolig godt. Kompen, uttrykket, i det hele tatt... veldig fint!
Helge R.

Hei Eivind!!
Jeg slutter meg til de overnevnte, masse som kan gjøres med bilder i ps.
Takk for at du kommenterer bildene mine, det gir meg inspirasjon til å fortsette med galskapen.
Ønsker deg og dine en riktig god jul, hilsen
:)Helge
Eivind B.

Takk så meget for hyggelig feedback i høytiden! Mvh Eivind
Fred S.

Ja, det ER noe med dette bildet. Kikker stadig på det, opplever det absolutt som sensuelt, og faktisk, på en litt sær måte, litt erotisk. Hvorfor klarer jeg ikke helt å sette fingeren på; selv om de åpenbare ''kjennetegnene'' er der; halvåpen munn, ene stroppen nede.. Men det er de ''vulgære'' kjennetegnene på det som tradisjonelt beskriver et erotisk bilde; her virker ikke disse effektene ''vulgære'' overhodet, heller litt surrealistiske...
Nei, nå skal jeg ikke rote meg lenger inn i tolkninger av bildet ditt, men som sagt, det har ''noe'', og så får jeg heller kalle dette ''noe'' for noe udefinerbart.

vh fred
Rune S.

Jeg synes det er et fint bilde. Hun ser sårbar og alene ut på bildet. Jeg synes hun har et fint uttrykk. Man kan undre hva hun tenker!?

Mvh
Rune S
Anna Rosa L.

Denne dama kler naturen, og er like levende i bildet som vinden i trærne, og alikevel like anonym samtidig:)
Jeg må nok definitivt velge versjon 1!!! Den er knallbra.
Ville likt å sett en versjon med dama i svarthvitt, men naturen i farge hehe.. men det er nå barem eg, med min rare smak;)

-rosa-
Andreas S.

Heisann

Et herlig portrett! Fint med blikket som går til siden, dessuten har du med fine elementer i omgivelsene rundt. Liker også munnen til modellen her. Ellers er fargetonen i v1 upåklagelig bra.

Mvh. Andreas D.
Eivind B.

Takk for gode tilbakemeldinger. Tenker å jobbe litt mer m bildet når jeg får kloa i en anstendig versjon av Photoshop på nyåret. Mvh Eivind
Jan R.

Må si meg helt enig med alle her, dette er et bilde jeg liker bedre og bedre hver gang jeg ser på det :-) Ettersom du ikke anser deg som helt ferdig med det så vil jeg gjerne få tipse om et par detaljer som du kanskje vil gjøre noe med. Det gå et hårstrå tvers over kinnet som jo ikke trenger å være der, i tillegg er horisonten ganske så skjev. Jeg lastet ned bildet for å se om den kunne rettes opp, uten at det virket negativt inn, men kunne ikke se at det forringet noe. Prøvde også å beskjære bort stolen som jeg syns trekker oppmerksomheten litt bort fra motivet, jeg syns ikke det forringet noe det heller, men det blir jo en smakssak. Er jo litt spent på hvordan sluttresultatet blir så jeg håper du legger ut det også. Mvh JR
Hans Jacob H.

Den lett foroverlente holdningen (samt vidvinkeleffekten), kombinert med blikkretning og ansiktsuttrykk, gir en følelse av både nærhet og distanse. Fysisk nærhet men mentalt fraværende kanskje. Dette gjelder forsåvidt begge versjoner.
Ikke ueffen etterbehandling i V1, liker den best ja, dog ville jeg nok hatt samme toning i skyene som resten av bildet. :)
Eivind B.

Tusen takk for gode betraktninger og nyttige forslag til endringer, det kommer godt med i ''mørkerommet''. Godt nytt år! Mvh Eivind
Christer B.

Veldig fint portrett. Rett og slett. Synes jeg ser rødskjær i deler av bildet som ikke tilfører noe for min del.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu